Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.. ove Bošnje što dadoše glas ovom usranom smučaru, da li su skontali da su se okliznuli?
nema veze, imam neke u familiji takve pa su se pokajali i kazu ovako "NIKAD VISE NI ZA IKOGA GLASAT NECU, OS SAD SAMO ZA SDA!"
Nije bitno koje je nacionalnosti Željko i što su "Bošnje" glasale, nego što je čovjek nesposoban, bez kapaciteta. Jedinu korist od DF-a su imali SDA i Bakir I.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Za radnička prava se treba boriti na sjednici Doma naroda i Parlamenta, a ne bježati sa sjednice i stvarati sebi alibi za predizbornu kampanju. Ako si protiv, onda dignes ruku i to pokazes.Bjezanje sa sjednice je bjezanje od odgovornosti,a plate,beneficije i honorari se isplacuju kao da ste bili na sjednici..ccc
Politicke igre oko reforme nista vise. Zakon o radu je sasvim u redu, cijeli zakon je o zastiti radnika, a nigdje nema stavke koje su obaveze istog radnika prema poslodavcu. Nije mi jasno sto se bune. Rad se treba nagraditi a ne nerad, A izgleda hampu dizu samo neradnici.
Komsicu demagogu, zasto onda nisi stavio "Protiv" na zakon kad se glasalo? Ne, napustio si sjednicu sa guznim haverima Niksicom i Fahrom jer niste imali muda protiviti se Evropskom Zakonu jer nema vise love od EU-a pa ste ostali neutralni samo da bi sad svi srali po svojim stranicama i pametovali. Komsic demagog najveci u BiH, nakon njega dodje onaj soson koji fantazira o zapaljenim zgradama.
ti Komsicu secer fasovo od sekirancije za radnike, haj ne glumite vise, I bajramovicu pametna odluka da se ne skupljate danas, ko ce kisnut jebo zakon cuvaj glavu
Tek po ovim komentarima vidis koliko je jaka SDA.Tesko nama.
nije toliko jaka SDA koliko je jadna i bijedna opozicija.
Komsicu, gdje ces ove godine na skijanje?
Zakon o radu predložio ministar iz df, sad oni protiv, wtf, pa stoko mamu Vam j... koji ste vi štakori, ajmo luciferi iz df počinite braniti vaše štakore na klixu
Bakira mrzi najvise Scepo i njegovi narkici. Ta ROK ZVIJEZDA koga svi tapsaju po ramenu za koga je: 1) Licnost godine u njegovom avazu Vucic (jedan srbin za sto muslimana) 2) ko god ide u dzamiju i nije za SBB taj je vehabija i potencijalni terorista valjda zato sto on nikada u dzamiju nije krocio cak ni za bajram 3) najnepozeljniji stranci Erdoan i arapi valjda da ne ulazu u BiH bolje da grade Beograd 4) Bakir nakrao po Turskoj za vrijeme rata a on Tornjeve napravio od para koje je donio u vrecici iz rodnog Gusinja 5) poplave dobra sansa za jeftine politicke poene dovozeci dva kombija flasirane vode stradalima i narudzbom kamere da to sve fino zabiljezi 6) Zijad Turkovic veliki kriminalac koji mora u zatvor (zbog cega to treba zanimati jednog politicara sem ako nisu u istim vodama pa bi mu ovaj mogao napravit problem 7) glavni poslovni partner Naser Keljmendi inace poznati biznismen
Sta je Komsicu koga si to fino uhljebio pa si ti se guzica prepala.
Jedina politicka opcija za ovu zemlju je NS,u svim ostalim opcijama profitiraju Krmak,izlitani Zutalj i pokvareni Covic!
DF nema ni reda ni discipline, trala la ba stranka
Razčaran sam DF-om, dajte amandmane na zakon brzo nego što krene na usvajanje i kod čavarkape na potpis
E moj KOMSICU, u ratu heroj u miru POBJEGULJA
Jesi vala tanak igrač. Raja te gotivi ma ti si osrednji. Riđobradi je majstor. Gadi mi se ali je majstor.
i Šta će te vi poduzeti po tom pitanju
Komsic ce srati do zime cisto od dosade, pa ce malo na skijanje na racun drugih.
Uvijek sam se cudio kako Komsic dobije toliko glasova?Mislio sam da sluzi kao neka ikebana u SDPu.Narod zeljan promjena dao mu je sansu koju nije iskoristio.Nije napravio nista pozitivno za drzavu ni dok je bio u SDPu kojeg je rasturio ni u presjednistvu ni sad u DFu.Politicka 0.Neznalica koju treba otjerati iz politike i vlasti da ga oci vise ne vide.