Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pih.....ova DF baš hoće da sredi Vladu :):) Samo hrabro....gdje god ima ili je bilo lopovluka udrite....valjda će vam se i ostali pridružiti
El-lebdi jeli to sve? Nek nam SDA objasni proteklih 25 godina?
@El Stranka za koju sam glasala nije ni pozicija ni opozicija. Ne simpatišem ni jednu koja je trenutno u parlamentima na bilo kom nivou, ali ubjedljivo najgore od svih sranaka, stranke koje su donijele najviše zla u Federaciji su SDA, HDZ, Sza BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Željko ne smunjam u tvoje dobre namjere, ali ti što si sa njima u koaliciji ne razmišljaju kao ti. Ima dobrih strankaka sa kojima se može raditi, al te stranke su dobile jako malo glasova da bi participirale u ovoj vladi. NAŽALOST
ma i ovaj komsic trazi puno. cuj da se postuje zakon i da lopovi odgovaraju za svoja (ne)djela.
Uvijek ce biti SDA botova - ko ovaj el- mehdi. Dabogda ga makar dobro platili za ovo spinovanje..
tomislav.bradic.33 >>> " Brate" ti si ispod, zamalo konstitutivan - ispod crte si! Konstitutivni će biti Bosanci!
puno vremena će trebati da dođe do toga, ali kad dođe tad će doći i lijepo vrijeme.
Vas dvojica objasnite, Rešidada, Koku, Mesihovića, neznam šta je sa Crnogorcem ??? Ostale ćemo kasnije, po potrebi.
Koka je jedan veliki promašaj. A Crnogorac je uz Mekica, valjda je to očito.
Ne možeš ti SDA botovima poput ovog el-mehdija objasniti da iste te SDPovce štiti zakon i ugovor koji su potpisali i tek kad im istekne ugovor biće smijenjeni. Ipak je važno spinovati.
nisu mijenjali na osnovu zakona nego na osnovu uredbe koju donijeli kada su napravili vlast 2011...zakon I uredba su dvije razlicite stvari
Pa taj isti ugovor ih štiti do isteka mandata, ako ih vlada ili ministar ranije razrješe dužnosti, tada ce ih ovi tužiti i na sudu ih dobiti, jer ih zakon štiti i morat ce im isplatiti ostatak plata ili sta vec. O tome ja pričam.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
PODRZAVAM, ALI BILO BI FINO KADA BI SE MINISTRICA ZDRAVLJA KANTONA SARAJEVO IZJASNILA ZASTO NE PROVODI IZVRSNE SUDSKE PRESUDE I ZASTO RADI U INTERESU SDA LOBIJA NA STETU UGLEDA DF-a. ZASTO NE SMIJENI UPRAVNI ODBOR KOJI SE ISMIJAVA SA SUDSKIM ODLUKAMA VOLIM DF ALI ZBOG NE REAGOVANJA VRHA STRANKE POSTAO SAM SKEPTICAN !!!
Mogo bi nas ljiljan takodje podsjetiti kako su on,lagumdjija,junosa bajrovic I ostali 2011 mijenjali nadzorne odbore,direktore,donosili nekakve uredbe....I nisu se pozavila na zakone na koje se pozivaju sada kada treba Zlaji sacuvat elektroptivredu...jer ujedinjenje ove tzv. ljevice je samo pitanje vremena...a ljiljanu je zadatak da to sacuva...sjetite se price kako ga ne zanimaju ministarska mjesta ni direktorske pozicije...sve se okrenu poslije izbora...ocigledna borba za energetiku gdje se I vrte najvece pare...ostalo sve suplja...lafo neka borba za pravdu...
Hvala DF- i SDP-u dosta su uradili samim tim što nisu dali SDA stranci.
progon kakva je razlika ko hapa...ovi ili oni...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Možda DDF i ima dobre namjere ali u Federaciji je toliko lopova i lopovluka od vrha do dna da sumnjam da se tu više išta može popraviti. Vlast koja je na čelu ove Federacije od rata do danas je toliko pustila korijenje u marifetlucima i svemu drugom nepoštenom da tu definitivno nema lijeka. Ko ima ikakvu šansku da zbriše iz ovog primitivizma, jer ova vlast samo njeguje primitivne običaje. To se vidi na svakom koraku, gdje god se pojavite na šalteru smuči vam se život od primitivizma, fuj šta uradiše od one lijepe pitome Bosne i Hercegovine.
@Muni ,,DF,, slovna greška
Kao da će ih premijer shvatiti ozbiljno? I kao da će birači to uzeti ikad u obzir?
A od koga tražite? Od javnosti? Ukoliko već učestvujete u vlasti izvolite i tražite proceduralno, a javnost obavijestite kada budete imali konkretnu informaciju.. Ili ste vlast ili ste opozicija.. Ne možete nikako biti i jedno i drugo.. čak ni u BiH.
Hvala Dunja. Pozdravljam i ja tebe :) Upratih da i dalje britkim umom prkosiš opštem sivilu na ovom portalu. Svaka čast za izdržljivost.
Realno.. nije loše naletiti ponekad, ali trošiti mnogo vremena na ovu vrstu komunikacije je kontraproduktivno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A ako se "menadjer iz realnog sektora" Novalic ne ocituje,opet cemo podrzavat' nasu koaliciju sa HDZ-om i SDA!?!?
Ovi iz SDhA su odavno već izgubili svaku mjeru u lopovluku i malverzacijama. A za ovog papka sto se zove Serkik - Komšić može biti i Hrvat i Katolik, i pingvin, ako želi, ali on je BOSANAC. A ti, vidim, nisi ubleha a mjesecima sereš po klix-u bez ikakve veze.
Bože, hoće li ga Novalić poslušati????? :-) Inače, u ovoj državi su svi pošteni i javno progovore o nepoštenim.