Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dva sata ublehavanja. Ipak cijenim svoje vrijeme da bi slušao Komšićevu demagogiju.
Dobro veče Željko, otkud ti na klix-u ? :))))
ma hajte molim vas :))
Imam za Zeljka prijedlog. Odes u zap. Mostar i organizujes tribinu pod radnim naslovom" Stop Tomsonovom koncertu". Objasnis fino ljudima zasto je Tomson nepozeljan u BiH. To uradi i tvoj sam fan. Ako to ne zelis onda nastavi sa tribinama tipa" uticaj sexa na razvoj komaraca".
zar su ovi živi
DF je još jedan vatikanski projekat za rastakanje Bošnjačkog tkiva........pedokatoliče Željko, kad ćeš otići malo u Laktaše, Čitluk, Bieću, Livno, Teslić, Posušje, okupirane ustaštvom i četništvom dijelove BiH, pa održavati javne tribine
To ono fazon - 10 ljudi radi, 50 sjedi, smije se i jede od njihovog novca? Kakav socijalni- bilo sta. Zasuci rukave i radi za sebe, a ako si covjek - pomoci ces i drugima, a ako si i go v no, opet - tvoje pare, ti ih zaradio, ako ne das, tvoja stvar.
Od Federacije treba napraviti 2 teritorijalne jedinice i tako riješiti problem ogromne administracije
...nemojte...Tite vam....
Samo se glupostima bave. Treba pravosudje ojacati, ukinuti bespotrebnu papirologiju, pojednostaviti poslovanje i eto...
DF kao da se priprema za izbore koji će se održati 1990.-te. Samo još da se pojavi pokojni Ante Marković sa bosanskim dinarom i Goran Milić sa Bosanotelom.
Ustav mjenjati ukidati kantone, stop okolisanju.
preseravanje, državu vode fašisti, izuzetno aktivna i agresivna politička struja .. ovi pokušavaju nekakvim poluradionicama i socijalnim ublehicama da izbiju u prvi plan .. halo, ljudine, ovde se vlast otima batinom, nasiljem, psovkama, ucjenama .. ili tako, ili zaboravite glasove