Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odkud vam pravo da uzimate novac od gradana a ne znate ni kako ste dosadasnje akcize potrosili. To pokazuje kakva je drzava (tj. politicka elita) upravitelj. Zbog toga je 90% javnih preduzeca u gubitku, pod politickom kontrolom koja im uzima novac za partije, previse zaposlenih, korumpirani i kriminalni. Samo preduzeca koja imaju monopol na trzistu ili rade u extremno profitabilnim granama imaju uspjeha.
SDA nas sigurnim koracima vodi u propast
neka se teško razbole i osuši im se sve u kući osim veša koji dignu ruke za uvođenje akciza. sve najgore vam želim u životu, izdajnici
Boje se da će sa prikupljenim novcem SDA-SBB koalcija izgraditi mnošto infrastrukture sa kojom bi dobila izbore 2018. , to je istina.