Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čekaju se SDA botovi da počnu braniti svoje i napadati po drugim stranačkim činovnicima iako je i ovo trebalo da bude njihovo zaduženje! Kriv onaj, kriv ovaj... a evidencija drugo kaže!
@AQmegaAQmega evo upravo tu i sada! Dežurni bolesniče. Pokušavaš manipulirati narodnom masom pri čemu daješ negativne komentare i to isključivo za Radončića, pa da ti kažem i najneukijem insanu bi bilo jasno da se iza oovog imena krije dobra SDA budala, upućena skoro pa maximalno u sve. :) Ali neka te, trebaju nam takvi!
@AQmegaAQmega ma ljubi majka svoga četu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovi protesti poput sapunice, nigdje kraja i riješenja, bezciljna skupina političkih botova, ne sramotite prave borce ...
"Ipak, poručili su da će biti dostojanstveni i da neće praviti nikakve probleme." Tako mogu protestovati 100 godina, nikog nece dupe zaboljeti.
Ne treba Vam ništa dati dok glasate za birokratiju
Ako svi vi toliki trazite dozivotne pemzije onda radite na tome da se ova zemlja dalje zaduzuje i zapada u duznicko ropstvo, da bi se iz ino kredita financirala tolika potrazivanja za ta tolika vasa 1601 boracka udruzenja.
A otkud pare za mercedese, audije, plate od 5000km, odvojene zivote, hotele, isplatu Dusanke Majkic. A za borce nema?
Svi se bave svacim i rade na crno, a ima medju njima i velikih gazda ali djaba daj ti njima dozivotnih pemzija. A sto se malo ne borite protiv onih SDA struktura koji su upravljali i upravljaju sa velikim privrednim kompanijam koje su u drzavnom vlasnistvu da se podrzi odgovornost i razvoj privrede pa da posteno radite i zaradjujete.
Ima li kakvih penzija a da nisu doživotne?
SVaki dani protesti, do izbora je ostalo 180 dana ! NEće vam biti fade dok 180 puta ne izađete an proteste, ova dvoglava SDA-HDZ neman je još uvijek prejaka !
nije mi jasno šta hoće pripadnici okupatorskih vojski (hvo, hv i vrs) na ovim protestima. pa vi ste nas napadali u namjeri da nas uništite i ovo podneblje etnički očistite. i sada da vas u isti koš stave i još da vam se plaća što ste nas ubijali.
Ko god da se nije branio bio bi očišćen. A opet ono što nije očistilo u ratu,očistiće se u miru. Pogledaj malo popis stanovništva prije rata i poslije rata + svakodnevna iseljavanja pa će ti biti fakat čista i realna slika ko je gdje.
SBB Borci u akciji !
da im barem hoce obezbijediti besplatno zdravstvo i lijekove, jer mnogi od tih napacenih boraca su izgubili zdravlje a nemaju novca da placaju preglede i lijekove
Ratovali su za HDZ i SDA od kojih sad trebaju da traže svoja prava
Ja konto Armija RBiH branila drzavu i narod, za kakve se ideale borilo? Slobodna BiH? Cjelovita? Zar to nije bio i licni interes svakog borca? Kako su velika vecina nasla posao i egzistenciju, a vjerujem da svi znamo nekog sa protesta koji sjedi citav dan pred trgovinom i pije pivcugu i kuka na sve i svakoga, a kad mu ponudis da radi, on kaze ja sam se borio necu ti ja rukati. Eh jarane ako nisi za 23 godine nasao nikakav posao onda je to do tebe. Pozdrav
neće otići a za sutra zakazali novo okupljanje? Koliko smo samo puta culi ove najava i prijetnje....i na kraju se prodaju za par maraka svi redom.....i oni i sindikalci i penzioneri...
Demobilisani borci za sutra najavljuju nove proteste ispred Parlamenta FBiH a Parlamentarci za sutra najavili kolektivni "Team building" u Makarskoj.
Hoćemo incidente , hoćemo da palimo političare i da im rušimo kuće