Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De vi vratite zakon o duplom stažu i to je diskriminacija mnogi su otišli u penziju sa duplim stažom ,a sad mnogi ne mogu dijelte borce.
Dajte meni mojih 16.500 sa certifikata i ne treba mi više ništa.
"Demobilisani borci će imati 5 KM po mjesecu učešća u oružanim snagama" 5 marki za mjesec dana u rovu
@sampt4 Razumio sam,za godinu dana u rovu dobiješ 60 marki mjesečno i to do kraja pišljivog života
Pogresno je tolika primanja odrediti za ratne veterane. Ako je po zasluzi, taj novac treba preusmjeriti za umni i karakterni razvoj kljucnih patriota svog naroda koji se na sjednicama i ruckovima zestoko bore za ocuvanje bOsnjaka, sRba i hRvata!
Najžalosnija je čonjenica da oni koji su rušili i palili ovu zemlju od nje imaju borački dodatak, a nama koji smo je branili - kurchina !! Fala Bogu ne treba mi, al me kako se sa tom činjenicom nose oni koji su prihvatili i izglasali ovakav zakon ? Jel vas barem stid ? Bojite li se Boga, pichka vam materina podrumaška ??
2 marke a