Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
heroji jucer, a danas vec zaboravljeni
1) Mogu objaviti Devizne knjizice sta tu ima "Tajno" samo ime i prezime i koliko je mjeseci ko bio. 2) Ukinut sva udruženja koja ne nose ime "Ratne Brigade" 3) Ukinut finansija svih laznih udruženja. 4)Uvesti "Boracki Dodatak"matematicki izračun po mjesecima.
Svaki dan gledam" branitelja'"/skolovo se u ratu u Zenici, dobio cin kapetana, iza rata dobio kapetansku penziju i ima boracko udruzenje/pravi borci gladni nis nemaju a on se sepuri kao paun.STA RECI SEM BOZE PRAVDE NEKOM RAT BRAT NEKOM RAT
SDA je skupina muslimana pretvorenih u zombije, organizme bez vlastite svijesti pod tuđom mentalnom kontrolom, koji funkcioniraju kao radilice unutar grupne svijesti nazvane "Kolektiv". SDA koristi postupak asimilacije kako bi prisilno pridružile druge muslimane Kolektivu. Tokom asimilacije, u pojedinca se ubrizgavaju hadisi i ajeti, koji tijelo pojedinca nadograđuju duhovnim komponentama i uvode pojedinca u kolektivnu svijest.