Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko to kaže da od obečanih zlatnih kašika nema ništa? Ima, doduše samo za malobrojne (čitaj podobne). Nakaradnijeg zakona nisam odavno pročitao, a zakone čitam 30 godina. Sami pojedini pojmovi i njihovo značenje za nepovjerovati. Gospodo, prvo bi trebalo pročisti sve spiskove, tačno da se zna ko je bio borac (po meni to su one patriote koje su provele čitav rat u uniformi-bili aktivni), a ne neko ko je mjesec-dva mobilisan pa vračen na radnu obavezu, ne oni koji su dotirali komandante jelom i pičem (a bili na spisku \"boraca\"), ne oni koji su prijeratnu bolest verifikovali kao ratnu, i ini drugi. Gospodo, napravite zakon koji če priznati stvarne borce i shodno tome napraviti kriterij za dodjelu i priznanja (za učešće u ratu) kao i novčanih sredstava. Ovako, svaki čas mijenjate zakon, pišete nove uredbe onako kako kome odgovara u datom trenutku za regulisanje statusa. SRAMOTA. Žalosno je, ali se i sam sve češće pitam za koga i zašto sam se to borio.
samo glupan poput Brankovica moze prisati na ovu isplatu....prvo je trebao uraditi reviziju....jer 70% boraca radi i plus hoce i ovo...i zbog toga je FBiH pred bankrotom..
Moj Brankoviću, ti dok nas ne dovedeš na prosjački štap i kompletni bankrot cijele FBiH, nećeš se povući. A najgori su oni koji su mislili da ti možeš \'\'POKRENUTI BiH\'\'! Od bande SDA i Bakira Izetbegovića bolje se i nije moglo očekivati!