Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
netrebaju se oni palit, nego trebaju zapalit one koji su ih dovdje doveli...
e moj mirzete , kako i mozes pomisliti da se zapalis pa da ostavis 3 jetima iza sebe ..
Bolje da rijese taj problem nego da im borci idu sve jedan po jedan ispred vlade da traze svoja prava zbog ludih ambicija onih sto prde po foteljama i gade nam zrak. 80% boraca Armije je islo u rat sto je moralo tj. da odbrane svoj dom, 80% boraca HV-a, HVO-a, HOS-A i VRS je takodje islo u rat zbog tudjih ambicija i svi su podjednako zasluzili jednaka prava na pomoc narednih 20 godina. Jedino ko nije zasluzio novcanu pomoc su oni sto su isli u rat da kolju, da protjerivaju i profitiraju a svi znamo ko su oni.
Ne treba se paliti, nego se svi demobilisani borci \"naravno oni koji nemaju nikava primanja\" trebaju da traže pred centralom SDA povoljne penzije kada su mogli dati mladim ljudima sa dvije godine i ostalim zaslužnim koda su samo oni branili BiH. Isti ti povlašteni rade na hidaljede u Sarajevu i ostalim gradovima Federacije na crno te zbog takvih i sličnih tomašćera neće moći ni jedan nezaposleni borac ili njegovo djete raditi, a kažu nema radnih mjesta nemogu zaposliti samodemobilisane borce. Pravdu tražiti zajedno svi demobilisani nezaposleni borci pred centralom SDA jer izgleda da u tom grmu leži zec.
SPALI SE!!!! šTA HOĆEŠ, DA ZBOG 4 GODINE ŠTO SI RATOVAO PRIMAŠ POMOĆ NAREDNIH 30???? Pun mi je ovih demobilisanih boraca.
Evo sad mi pade na pamet... ZASTO ONI TO RADE? VIDJELI DA PALI !!!
Meni je zao ovi ljudi, stvarno jeste. Ali ovi bivsi borci. Sta hoce oni? Sto nerade?! Svi hoce penzije i nekazem da i velika velicina nezasluzuje ali evo naprimjer u mene dajidza. Covjek zdrav ko spica i prima 400 maraka mjesecno penzije. A jaci i veci od mene.
@Njegovi problemi nisu od jučer, traju godinama, ali ih, bar za sada, niko nije htio riješiti.\" Sto bi IKO rjesavao NJEGOVE probleme?
nek navija za banjalučki BORAC.
zapali se u zgradi vlade RS, da barem nesto bude korisno od spaljivanja....
sta si ba ti demobilisan j.e.b.e.m. ti djecu firaunsku!!!
Nek se svako ko ima PRIVATNIH problema spali. KOga vise briga koje demobilisan...i ja sam demobilisan pa se sam snalazim. KO se ne moze snaci, nek spava na ulici....kao na zapadu...
borio se on moj k.u.r.a.c.
za druga dva naroda, on je muslimanski fundamentalist i muslimanski borac, a ne borac bih. on nije branio cijelovitu bosnu od stranih napadača (vanjskih napadača) već je pucao po narodu BiH.
Armija BIH je zlocincka vojska, ub_ijala je i protjerivala Srbe i Hrvate
dok god bude ovih nehljeba, lažnih rvi koji dobivaju penzije a puške nisu vidjeli već su nogu izgubili kradući šumu dok su ovakvi kao mirzet branili bosnu dotad će biti ovakvih slučajeva. sve više i više... ja se samo pitam dokle će ovaj narod samo nijemo gledati? pa jbm m.ter šta treba da nam ovi lopovi urade na vlasti da se osvijestimo???DOSTA JE BILO!!! DOLE SA NJIHOVIM GLAVAMA!!!!!!
hebote, ovo zavladalo ko epidemija, nesto kao Vijetnamski sindrom, pa vi idite ponovo u rat.... :(