Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast i Nenadu sto je branio svoju drzavu i ovima koji mu to nisu zaboravili
Ziv nam bio Nenade, bosanski Gazijo
Lijepa vijest, Nenadu sretno u novom domu i da se nazivi jos dugo u njoj..
Borac je borac i u miru i u ratu a ovaj da se zove Himzo ne bi nikad culi za njega.
...svaka cast ljudima koji su pomogli nasem borcu,na zalost nije on jedini koji zivi u ovakvim uslovima,a o kojima drzava ne brine.
treba sve borce i porodica sehie zbrinuti kako treba
Bravo Nenad, bravo Tesanj.
Kas se sjetim serije "Tale", koja je bila upravo u Tešnju. Okupi se cijeli gradić uz pleh muziku i za jedan dan demobilisanom borcu obnove kuću, nakon manje od mjesec dana po povratku sa ratišta. To je bila solidarnost.
kako nisi u stanju sam nesto napravit? nije mi jasno..
ko radi, ne boji se gladi.. uvijek bilo
Ziv nam bio Nenade, bosanski Gazijo.
Svaka cast... samo sta se toliko cekalo?
UREDNIŠTVO, JEL MOŽE ADRESA BORCA ILI BROJ ŽIRO RAČUNA?
lijepo je pomoci covjeku i borcu, ali kakav je to covijek kad nije za 30godina nista radio i nista stekao, fakat ne kontam, a vi mozete pucati minuse koliko hocete.....
Nenad je kao i vlast spreman samo na sadaku. Jak i zdrav je za 30 godina mogao uciniti sve to i sam. Znam jednu samohranu majku koja je iskolovala dvoje djece i napravila novu kucu bez da joj je iko ista dao. Stotinjak maraka boracke penzije rahmetli joj muza, i radeci sve sto joj je dolazilo pod ruku bez kukanja okolo sve je postigla sama. Slab je borac ovaj Nenad.
Ovako se država brine o svojim borcima. Fuj!
Dobro su sjetili.
Lijepo stvarno mašaallah 👍🏡🏡🏡🏡🏡