Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prava pomama za ALijom. Traži ga i SIPA radi zločina u Sarajevu i Bugojnu, a Kemo Ademović ga traži da ga ubije prije nego ga oni nađu ! Po BAkirovom nalogu ! Nije mu ni prvi put !
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/42789/delimustafic_ni_je_uhapsen_alija_delimustafic_u_bjekstvu_od_pravde_ali_i_od_optuznice_za_zlochin_u_velikom_parku.html
OVO JE RATNI PROFITER PORODICE IZETBEGOVIĆ. Alija Delimustafić se povezivao s krijumčarenjem oružja i ratnim profiterstvom, te drugim kriminalnim radnjama. Krajem 2005. godine tadašnji premijer FBiH, Niko Lozančić, je pomilovao Aliju Delimustafića te ga oslobodio izdržavanja dijela kazne. Delimustafića je pomilovao i Živko Budimir na način da mu je kazna izbrisana iz evidencije suda.
Bilo ih je 1199 na današnji dan.
Minuli rad. Uračunajte to čoeku. Teška vremena bila. Daaj ba.
prodaše te drugovi bolan Alija
Alija jesi li to ti?
ako ga pitaju: jeste li vi Alija? reći će nisam.... ako pitaju: jeste li vi Ilija? reći će nisam....