Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nazalozt, 2007 prvostepeno 5 godina i 6 mjeseci da bi 2008 bio oslobodjen.
Smrtna kazna za silovatelje bez obzira da li su silovali u ratu ili u miru, ti ljudi ne zasluzuju da zive. Egzekuciju nad sikovateljima treba prepustiti zenama zrtvama ako one hoce da ubiju silovatelja...
Alen Muhic je dijete silovane Bosnjakinje. Njegov otac Radmilo je ubio Alenovog djeda i silovao njegovu majku. Mene zanima samo kako se Radmilova zena i djeca nose sa svime ovim? Kako oni ovo dozivljavaju da imaju polubrata? Srbi su htjeli silovanjem napraviti srpski pomladak a dobili su antisrpsku djecu.
Sto ne mogu ove bradice ...
zato što si ćosav
Sto? Ove su bas fine i pristojne.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)