Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako se po jutru dan poznaje,bit ce ovo kraj SDA u oktobru.Lukavac je dugo godina bio bastion SDA,međutim narod konačno zna i ima petlju.Kapa dole i čestitam!!!
@SELAMsaDRINE nije ovo po portalima vec po danasnjim rezultatima.Znam da je vama zelenim tesko prihvatit istinu,al sta cu..tako je kako je :D
@SELAMsaDRINE e moj jarane šta se sve u SDA izdešavalo od te godine haha Izgubiše prvo Banovice kojima su se hvalili i dičili,sad Lukavac bastion takodje,sta je sljedece..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SDA gamad preko narodne grbace, kao i uvijek. Od Edina je krenulo, a nek se u oktobru zavrsi, bilo ko, samo njih da posaljemo na smetljiste historije, rak rana bh. drzave!
A SDP ko biva bolja, pa oni su se izmjenjivali na vlasti i saradjivali sa SDA jo od 90tih
vidi mu glavuse.. prava sdp
svinjo!
Građeni oštećeni za 100 hiljada a SDP bogati za 2 miliona koliko ste pokrali dosad ti i SDP DF jarani
A SDP ko biva bolja, pa oni su se izmjenjivali na vlasti i saradjivali sa SDA jo od 90tih
E neka
Lukavac je 12 godina, trpio teror od te stranke.Dave vas fabrike,dave vas lopovi.Pa dosta je vise.Sad pocinje svijetlija buducnost.
U SDA sve go lopov i seljak, od drzavnog pa do najnizeg nivoa.
Zamisli te sad Baketa i Sebije, 😂😂😂😂. - Sebija, sta misliš da uvalimo Zvizdića da bude kandidat za predsjedništvo - Bakire, hoćeš da ti zviznem šamarčinu. Ti si uspio sjebati SDA, više ni glupe ovce ne glasaju za nas.😥😥
Ovo je pocetak kraja za kriminalnu SDA, ovako ce vas gradani pomesti u oktobru abd.
Nek Jusufovic i kompanija "namjere" 100 000 maraka.
Sda olos i kriminalna banda
SDA ce se sada na TK nalaziti kao ljesnik u mlijecnoj cokoladi a to je samo u tragovima. Trebalo bi i te tragove izbrisati. Ako Baketu nije jasno da su mu Babinu stranku unistili samo kako bi i njega elimonisali onda je on bas jexan retardinjo. Jest glup ali ovo sto su mu Sajo, Osmanovici, Dzaferovici i ostali hodze/lopovi/milioneri je za rubriku "vjerovali ili ne"
Jeee... u BiH non-stop izbori/glasanje iz godine u godinu...
@Ramayana...♥️😘 veoma mi je poznata situacija... sad je naj problem migranti ( veoma ozbiljni problemi) koji će trajati i unistiti okoliš... BiH prepuštena sama sebi... 😟
milina vidjet pitomu facu da pobijedi na izborima...
hahaha.. ovo pitoma faca???
--100 000 da palte inicijatori opoziva Svako ima pravo sa misli i želi šta hoće, ali i OBAVEZU DA TO PLATI BUDŽETU OPŠTINE. Ovako bi se svake endelje mogli održavati vanredni izbori.