Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez ijedne ružne riječi prema suparniku, ako ostane sve isto kao što je sada, Adnan će ga sljedeće izbore odpuhat bez problema. Neka Efendić povede računa i o drugim naseljima, nisu Buća Potok, Boljakov, Zabrđe i Dobroševići jedina naselja u Novom Gradu. Neka se njima zahvali oni su ga isčupali
Ti si dečko moj moralni pobjednik,svaka ti čast
Sanela je dobro naplatila za tvoj poraz mladicu. Platili su joj u naturi!!!
Šteta, nekako pismenije izgleda od Efendića, Semir mi onako ko seljačić
Sad kad sam vidio lika koji se nalazi u izbornom stabu NIP na Ilidzi krivo mi što sam glasao lik koji radi za firmu koja izrabljuje radnike još dođe i pametuje radnicima i vrši mobing da sam znao prije nebi ni glasao sad mi se gadi i nip nek novi gradonačelnik skonta skim se slikao a vodi radnike jedne strane firme Slo....
Nije načelnik, jest budući Premijer KS.
Sad će Semir u zatvor par godina radi ubistva
Efendic je ubjedljivo najbolji nacelnik u BiH
Tako to rade prave "MAGLAJLIJE" od srca ti zelim sve najbolje kako tebi tako i tvojima,a "oni" neka se srame.PS ETO KOLIKO JE ZAPEO TREBAO JE RECI BAR TEBI SVAKA CAST.
Kandiduj se sljedeci put i pobijedices! Ma bravo momcino, svaka ti cast!
Drago mi je da kod nas vidim normalanu političku komunikaciju za razliku od kolega im iz manje entiteta..ima nade za nas, ponekad pomislim.
efendic je najkompletniji politicar u bih i jedini nije pristao na dogovor sda i nipa i nije prepustio nacelnicko mjesto nipu da bi izgledalo da je sda kaznjena od naroda i tako obmanuo narod svoje opstine svaka cast na jos jednom samaru sivim eminencijama semire jer ti si jedini shvatio da je biti u vlasti biti servis gradjanima a ne smatrati narod stokom ,SRETNO I PUNA PODRSKA
Realno...Lik je boga molio da ne bude nacelnik...Ne bi znao sto sa sobom da je uspio....Inace postenjacina i jetim.
Jel krade sda glasove?
Činjenica da je neko imao zaposlenje u Imtec d.o.o ne znači da je taj posao uspješno radio, te je potrebno da nakon odlaska iz firme dobije relevantne preporuke koje predočava u svojoj daljoj karijeri.
@veiz u politiku ide samo onaj ko ne moze bolje od toga 🙂
Činjenica da je neko imao zaposlenje u Imtec d.o.o ne znači da je taj posao uspješno radio, te je potrebno da nakon odlaska iz firme dobije relevantne preporuke koje predočava u svojoj daljoj karijeri. Netačno je takođe da je Adnan Delić polaznik Američkog instituta uvaženog profesora Ishaka Adižesa. Tačno je da Imtec d.o.o kroz procese internog obrazovanja značajnog broja kadrova ima zaključen ugovor sa ASEE Novi Sad, te da Adnan Delić nije više uključen u taj proces.
Dok samouvjsreni Dine ne cestita nista od toga.. Svaka cast Semire!