Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste li ikad čuli da Ana Babić operska pjevačica izuzetnog glasa, predsjedavajuća Skupštine Kantona Sarajevo, je totalno nepismena jer nije u stanju pročitati nijednu rečenicu ispravno. Zato svaki mjesec 5.000 kerma u padže plus ZMBT koji neda nikome ni mrtva!!!!
Kratak kurs za novinare Klixa: Delegat- nije direktno izabran na tu poziciju voljom birača, nego je u pravilu procedurama iz jednog tijela DELEGIRAN da zastupa određenu grupu, instituciju isl( Npr. Delegati su u Domovima naroda jer za tu finkciju nisu birani na izborima, već su delegitani iz Skuppština na različitim nivoima) Zastupnik- izabran direktno- neposredno od strane građana/ birača na izborima i predstavlja, štiti i ZASTUPA volju te skupine. Ergo, u KS nisu Delegati nego Zastupnici, bem vas ograničene!
Vidi Dinu - ko uvriđena mlada! Haman mu ne odgovara društvo!
Jeli Čeda u SDA - u ili SBB-u?
Seka je presudila - Šćepo u zatvor. Bolje on, nego neko od njenih! Prema tome SBB, podvijte repove, obrišite lažne suze i na posao. Lipe će uskoro procvati!
Ujedinjena koalicija radit će jače i odlučnije da nas do kraja s.jebu
A vidju "kravtla" bog te mazo, ko li im ih veze da mi je znati. Jerbo to oni sami ne umiju.
Cini se da oni protestuju kako nije fer da je radoncic u zatvoru a vrh sda nije. I to su u pravu, jer sam siguran da oni imaju puno vise oraha u dzepovima. Al ako ovo znaci prvi korak ka pravnoj drzavi i da ce doci i ostali, onda ima smisla
ovi su bolji nego karikature iz Oslobodjenja...
Ma sramota, sbb pdlazi u zaborav sad se plase ko ce ih preuzeti. Bolje im je trgovinu da krenu sad. Jer fahro ce ga dosta da se pravda. A fino je to kada se siluje sudstvo i tuzilastvo radi jedne osobe i vlastitih interesa. Neka neka
pa šta da je umro Fahro?? šta onda?? j..e me se za njega,ali mi je stalo do moje drzave!!! sve lopove koji kradu od ovog naroda,lažu i zloupotrebljavaju svoje trenutne pozicije,u ZATVOR!! fahro je sada kuci!!
a što su svi ukočeni vako
Jesu li ovo sa njima u koaliciji/kanalizaciji Srbi, Haris Pleho i Rasim Smajić ?!
kaze okeric da su pokrivene zene moralne a otkrivene ne moralne hahha
Povraća mi se kad vidim ove krembilske face.
Nije niko lud da se odrekne plate i paušala. Oni su šefa već zaboravili i samo će neki da mu odu u posjetu i odnesu banana i rahatlokuma. A sve u cilju da se održi koalicija i stabilnost FBiH i BiH (dobar izgovor).
sramite se, fahro je trebao dovesti general electric sa 4 milijarde ulaganja , zato ga i trpaju u zatvor jer bi dobio izbore. Nemojte bit budale.
U kojoj normalnoj državi ministar dovodi firme? Doveo bi ih samo da kajmak pokupi a ti bi i dalje sisao veslo.
@TheLafo možda ti bi,al ja ne bih
PRIKAŽI ODGOVORE (3)