Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka vas hebu i niste nista bolje ni zaslužili kakav narod takva i policija cast izuzecima..
Jesmo sa još žešćom brutalnošću.
Genocidaši nemaju obraz niti čast!
ovi što kritikuju MUP REPUBLIKE SRPSKE su podguzne muve Bakira Izetbegovića i zato su prošli, kako su prošli, na zadnjim izborima. Samo nek' nastave u tom pravcu, na narednim izborima ima da se za cenzus bore.
Imam komšiju silna masa a glup ko racku. Potpuno nesvjestan svoje snage. Daš mu mobitel on zabaguje ekran koliko stisne, polomio pipu hajr česme. Počeo smo ga se plašit kad je iscupo ručku na sanduku dok je nosio pokojnog ujaka do grobnog mjesta. Tobejarabi isti Dodik.
I ova opozicija glupa. Pa ti isti građani su i birali ovakvu policiju
Niko ne radi na samounistenju sopstvenog naroda kao sto to rade srpski lideri. Pocevsi od Milosevica pa evo do danas Vucica i Dodika a sve zbog crkvenih struktura koje zive u 16 vijeku i jedini stivo su im mitovi a ne moderna tehnologija i napretak.
@amy88 Čović ih stiže po pitanju samouništenja Hrvata u BiH! Pomaže mu HDZ Hrvatske!