Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HDZ radi sve protiv BiH, čak i više od SNSD.
Kamenjarski Srbi su Vuciceve pudlice
Nije tačno to da je SDA dala većinu u Domu naroda HDZ-u i SNSD-u. Tu većinu su imali zagarantovanu nakon izbora, jer i sa 3 delegata su mogli sve blokirati. Tu mogućnost blokade će imati sve dok je na snazi ovakav Ustav BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Čovke je zaslužio "Karađorđevu zvezdu" što jes jes.
Kamenjarski Srbi su Vuciceve pudlice
Forma je prolazna , gen je vječan :)
Samo ostro sa agreosrima na ovu zemlju sa obje strane BiH!!!
Pas ti mater čoviću zato sintu gdje jesi i zato više nikad nećeš biti član predsjedništva!
HDZ i Hrvati se ponasaju kao da ovo nije njihova drzava i blokiraju bez puno razmisljanja. To je ponasanje jedne manjine i stvarno im treba promjeniti ustavni status.
Za to sto vam se desava u domu naroda zafalite velikom vodji Baketu. On im je omogucio tu vecinu ima da vas pishaju na sve strane to je tek pocetak brutalnog ugnjetavanja a sve na racun SDA ''branilaca Bosne''
Budale sta kazati .. a denis bi mogaontaj problem inicirati na bolji i mudriji nacin a ne da se vuce po podu i prasini dok ne izblijedi ... na pravom mjestu u pravo vrijeme mora biti pokrenuto...
Vjecna-Nezavisna-Hrvatska HB.
Ma prije će biti da im je bilo mrsko dugo ostati na sjednici, znaju da bi jedna takva diskusija mogla trajati dugo dugo... A HDZ se sveti Bošnjacima na svoj način, samo da im napakosti zbog Komšića, ...najgore je to što nametnuto viđenje HDZa prihvaćaju i neki u Briselu (da je samo legitiman kandidat hns-a), dok probosanski blok nije uspio ubijediti Brisel u suprotno. glavno je pitanje zasto ja ne mogu glasati za koga god ja hocu, to bi trebao biti cilj svih
evo cijena Bakira i Sebijine pozicije, trgovanje drzavom za sitne interese i pare
potpuno vas razumem bosnjaci,svi su vam okrenuli ledja...velika je to muka
vi glasajte za komsica pa sada placite...
@gooUser1568663273 Dragan Covic pokušava da ruši Bosnu sada isto kao i prije. Dragan i njegova politika rušenja Bosne su stvorili Komšića. Komšić je REZULTAT Draganove politike. Dragan je veoma loš taktičar u politici i u poslu.
dom naroda: jos jedna nepotrebna institucija preko koje stranacko smeće uzima pare od bolesne djece, njihovih lijekova, a u ove fotelje sjedaju oni koji su "izgubili" izbore. znaci nije bitno kako prodjes na izborima, fotelja te ceka i 5500KM bez dodataka. UMRITE U MUKAMA!
Bošnjaci pamet u glavu i praviti snažnu vojsku, pusti šuplju i Dom nekakvih naroda
Država tri konstitutivna hajvana i ostalih....
"...cuj HDZ odbio raspravu o srbijanskoj strategiji...sto li?mole boga da Srbi zakuhaju,ne bi li ulovili sta u mutnom kao i obicno..."
U BH ništa normalno izdajice BiH PC i HDZ... Čekaju li čekaju momenat da se prodaju SRB i HRV. Izdajice i zlikovci, nećete uspjeti.... Baš kao što se nekada sanjala 7ca na lotu... Džabe ba i sljedećih 1000 god će biti priče o nemoj konstitutivnosti i vitalnom interesu... Evo vas etnonacizam....