Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drago SPUSTIgaća..
Mamu im Vlasku samo seru i blokiraju sve zivo , treba ova govna preko Drine za sva vremena ....
kristalizira se sastav, jebote imamo hemicare :)
Pa, zar nemogu da se dogovore među sobom?
Dvije godine vlasti ubrzano izmiču a odmori primiču, sad je ostala još jedna godina da se izabere srpski podpredsjednik ( zamislite hrvatskog vriska da uopšte nema na primjer hrvatskog ??) i onda nakon te godine dana ova NESASTAVLJIVA KOALICIJA SE RASPADA (kao i uvijek ) pred izbore 2018 !
Ja mislio da je ovaj kojovic bosanac i hercegovac, a on manjina srbin. I to onaj sto zabusava uz veliku platu. Jel i on se smjestio u onu zgradurinu u lukavici sa dodikovcima
Bakir barem ne laze masama ko je i sta je. Ovaj kojovic prica da je bosanac i hercegovac i glupane uvjerava da postoji nesto vise sa njim ako glasas za njega. Barem trebabiti iskren, ako nista za onih par hiljada maraka sto dobija od kantona i od federacije da radi, a on zabusava.
@korahljeba Bakir je iskoristen kondom,ali prica istinu da nema kucu,da nema pojma ni o cemu sta se desava i da je Sebija kappo u kuci mu..
CETNICKA BLOKADA RBIH Gdje je sad Inzko???
@drinskysorab Ovakvi potezi su itekako bitni jer pokazuju sustinski s kim imamo posla i zasto Dejton ne funcionise kad imate u ustavu drzave agresore koji su tu privilegiju stekli genocidom, i time je Dejton nagrada genocidasima. Da se vi ponasate kao 'Ustase' Hrvati - lukavo i strateski - taj argument bi nama bilo tese predstaviti. Zato sam ja sretan sto Dodik vlada RSom jer da neko pametniji to radi mi bi gubili argumente a ovako nam sve ide u korist, samo dugotrajni
pa vazi li za ove zakon o radu ili mogu da ne dolaze na radno mjesto kad im se cefne OTKAZ
@Jasmin28 To se zna samo nasi papci haman ne znaju i sute kao zadnje kurve “Koristiti sve mehanizme da se oba doma parlamenta BiH maksimalno onemoguće u radu, obezvrede i obesmisle na sve moguće načine. Sprečavati donošenje zakona koji se ne smatraju bitnim i ne predstavljaju nikakvu pretnju RS-u. Ovo je jedno od značajnijih sredstava za dokazivanje teze o nemogućnosti funkcionisanja zajedničkih instutucija.
@Jasmin28 Pa zna se gdje se kroje granice..sigurno ne u Turskoj.Mislim ok idi ti tamo lave ali idi pusi kitu (jer si nas predstavnik i debelo te placamo) zapadnjacima.Kongresmeni,lordovi to su tacke gdje se ide..sto nisu donirali Clintonovoj anonimno koji milioncic pa osigurali sebi ulazak na njena vrata...ma ovo su debili koje treba pod hitno otjerat A to sto kazes ima i to u upustvu da se umori MZ od naseg pitanja i da raspusti sve ovo.Hrvati su isto glupi sto ce mozda dozvoliti 150mm 74km zg