Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Test
MA BOLESNJACI IGRACETE U KUPU \"SEMSE SULJAKOVIC \" NEMA FRKE ! ILI U KUPU COPAVOG \"MUHAMEDA MUJKANOVICA\" STA VAS BRIGA , A DA NE SPOMINJEMO RAZNA TAKMICENJA ZA\" RETARDIRANE\",PUSITE VI FIFU I UEFU! ZA VAS JE MAHALANJE I SUPLJIRANJE TU STE JAKI !!
Srebrenica vojni poraz a svi poginuli Srbi iz podrinja za cijelo vrijeme rata su kao pandam Srebrenici stavljeni na spisak srpskih žrtava.
Normalno da treba da napuste pa oni su naucili igrati nogomet na sumskim proplancima,a nemojte se sekirati ova reprezentacija ce igrati i uvijek biti tu,klubovi ce igrati svoje utakmice ko i do sada ali bez ovih iz RS prave samo visak bespotrebni.Ha misle da ce ih u Srbiji primiti da igraju pa nemogu da vjerujem da ste tako glupi,Srbija vas ceka rasireni ruku heheheheehhe igrat ce te vi samo po sumskim proplancima a utakmice normalne ce te moci vidje ti samo na TV ako ga imate heheheehhehe
Nekadasnja HB a uskoro i nekadasnja RS...Pushti vodu da vlashi odu!
hoce i tu da uplete prste lopovske kakva gados od zemle i od presednika neverovatno puuuu
Ni jedan normalan covjek nece negirati da BiH pripada jednako svima koji su u njoj rodjeni. To sto stoka ne zna sta je demokracija...eeee o tome se moze vec raspravljati. Kada svi odustanu od makimalistickih zahtijeva mozda nesto i bude od drzave, a za sada je samo protektorat.
Samo da se razumijemo,Bosna je vjekovna srpska zemlja i nikuda mi necemo odavde ici.Ko prijeti ratom bujrum,samo nemojte kukat opet.Dalje,Srebrenica je vas vojni poraz a ne nekakav genocid i sl. Ameri drze Bosnu radi svojih interesa a vi mastate kako imate drzavu,smjesno.Bosna ce se raspast sama od sebe,nece je ni Amerika ni Rusija moci skrpit.Pa onda svako svojima,dobrosusjedski odnosi i Bog da nas vidi.
$$$$$$_$$$_$$$$$$ ___$$$_$$$_$$$___ ___$$$_$$$_$$$___ $$$$$$_$$$_$$$$$$ _______$$$_______ $$$$$$$$$$$$$$$$$ _______$$$_______ $$$$$$_$$$_$$$$$$ ___$$$_$$$_$$$___ ___$$$_$$$_$$$___ $$$$$$_$$$_$$$$$$
pozdrav za Borac, pozdrav za Siroki, pozdrav za Zrinjski, Zeljo se sam pozdavio...
tema je fudbal, sjednica fudbalskog saveza itd. itd. komenatari su nemanjici,kotromanici,tvrtko,sveti sava,sveti RACKU itd itd. na sajtu sve sami smrda do smrde izlaze svoje vjecne komplekse,prevrce istoriju,mit do mita... zakljucak: POPUS.ILI KOSOVO HAHAHAHHAHAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAAAAAAAAAAAAAAAHAHHAHHAHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
kako god okreneš izgubismo kosovo, sad šiptari tamo imaju natalitet toliki da nikad više nema nama tamo opstanka
sta on zna sta je sport,za njega je samo dzubrivo.
Ne znam zasto se svi sekiramo, ionako smo 57 u svijetu sto se tice fudbala! Bolje da se okrenemo bacanju kamena sa ramena. Koji k. vise sebe zavaravamo i mislimo da smo fudbalska nacija?????? Dzeko??? hahahahaa Dajte ljudi dodjite pameti.
Zemlja ne moze opstati kada dvije najvaznije naicije koce sve i nisu zainteresirani za suzivot. Ovako mozemo do sudnjega dana koji ustvari i ne postoji. Bosnjaci ce na kraju morati doci pameti, sagledati koiko ustvari mrze ova dva naroda a zele da zive skupa. Besmisleno. Nema nikada vise skupa. Rdi toga je i bio rat.