Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad banke iznevjere novac svojih ulagaca, dali ce direktori banaka biti kaznjeni?Tko se krije iza Agencije i programa osiguranja depozita? Ako se iza toga krije Vlada, trebamo da znamo, ona nema novaca.Vlada ne zaradjuje aktivno novac, to cine poslodavci, radnici.Vlada kroz razlicite poreze ubira novac od vas.Za sve promasaje u bankama ili vladi placaju licno poreznici. Uvlacene ruku u tudji takulin je najveca kriminalna radnja.
"Državna agencija za osiguranje štednih uloga i sanaciju banaka (Agencija) upravlja sustavom osiguranja depozita u Republici Hrvatskoj, kao tijelo koje ima ovlasti i provodi postupke propisane Zakonom o osiguranju depozita (NN, br. 82/2015.). Kada Hrvatska narodna banka donese rješenje o nedostupnosti depozita ili kada nadležni sud donese rješenje o otvaranju stečajnog postupka nad kreditnom institucijom, Agencija preuzima obvezu isplate obeštećenja deponentima"
jeste li malo poostrili ?