Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tugo moja za koga vi pretpostavite da su osobe visokog morala.........mahom nepismene i nestručne osobe kojima je jedina i najvažnija kvalifikacija da su sljepo odani stranci koju predstavljaju i da bi sve (ali bukvalno sve) uradili da se stranka i oni lično okoriste. Ovaj vnargo je samo jedan primjer i sitna riba kakvih tu ljigavaca ima....od lokalnih struktura pa do predsjedništva. Al nismo ni zasluzili bolje kad nam je ovo normala....
Ovakvi su u prvim safovima, a vi komsije koji ih gledate po svojim dzamijama niste nista bolji od ovakvih
Koji si ti Tufekcicu delegat
Jasenko pade i ti
Ne treba mu zamjeriti na sitnicama, jer covjek se mnogo zrtvuje za nacionalne interese bosnjaka.
E PA KAKO KAZES DA SI 100 GODINA U PARLAMENTU SJASI, PUSTI I NAS MALO PA MAKAR MORALI I U LIVNO U PARLAMENT
164 lazna naloga! pa trebalo je to sve potpisati jarane.po potpisu je ova lopovcina klepala 200 bosanskih maraka.
koja bagra jbt
cuj ti njega on je sto godina po parlamentima ...bas kao sto onaj neki drugi rece ,, ja sam rodjen u SDA ,, i sta on hoce da kaze u stvari sa ovom nebulozom od 100 godina. ko biva ,, dugo sam u politici i zato trebate vjerovati meni a ne svojim ocima ,, onaj kikas iz prosjaka i sinova je milost bozija za ovu SDA bandu
Kaže ne provjeravaju se podaci jer se smatra da je riječ o dužnosnicima visokog morala.... Majko moja šta su napravili od ove zemlje. Šprdanje i ludnicu.
100.000 zaposlenih...kadrova sda...
Jasenko vrati pare (prodaj auto svakako nije od tvojih para kupljen) pa podnesi ostavku...ali znam da nećeš,jer nemaš ideje kako bi živio da nisi SDA lopov. Nažalost ,Bošnjaci Livna će te opet dogodine izabrati jer su muhe bez glave, a ti si uš jedna lopovska. Podnesi ostavku rahmet ti svima.
Vrati pare lopove!
Suvisno je ista reci samo clan kleronacionalsticke lopovske SDA.
Ma država kreirana po mjeri lopova i to ti je...šta drugo reć, vjerujem da nije jedini...
Na stranu to što je nepismen...
Bravo papčino gladna!