Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ljudi recesija jos uvijek hara na ovim podrucjima. Zasto ici sa dva vozila kada se moze sa jednim. Vidis koliko je Dodo moralan pa spara novac porezni obveznika.
Opet neka politička akcija sa subvencijama, oslobađanjem obaveza itd. A u stvari, u ime žrtava, neke firme će se ovajditi na račun svih nas. Što nisu svakoj porodici dali pare, pa nek sami sebi kupe šta im treba?
... čime je došao Dodik neka se bavi opozicija... a odgovorni u Federaciji da se pobrinu kako Srebrenicu boljim i bržim putevima povezati sa Tuzlom, Sarajevom... Najtjesnija je Karaula... Dodik je odavno obnovio asvalni sloj Vlasenica-Tišća... a ceste u Fedeaciij nikako da poprave nekoliko kilometara Tišća tunel-Kladanj... Tek toliko da se zna...da ne blebećemo bez veze... nego da odredimo prioritete i red stvari pa da se uhvatimo posla....
sad se svi pitamo otkud Dodi moralno pravo da se vozi u autu BG tablica