Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto budemo dalje od njih bice nam bolje, vrlo jednostavo. Kakva crna saradnja kakvi bakraci!
super,koji k.u.r.a.c trazite onda suzivot sa srbima ?
Ko ce da ode i gdje to cemo da vidimo, moja vam je preporuka da provjerite ulje, kocnice i kolicinu goriva u traktoru! A sto se tice suzivota najbolje ga je definisao Sidran: "Meni kad neko pomene suzivot ja bih ga otjer'o u su***"! Ima samo zivot i smrt, kakav suzivot i sta je to uopste. Ako hocete da zivite kao normalni ljudi nije problem zivjecemo svi u ovoj drzavi koliko nas ima i bice nam super. Ali ako mislite zivjeti ovdje i svako malo nekog zahebavat svojim referendumima, otcjepljenjima i sl. onda se vratite na pocetak ove poruke i doooobro procitajte prvu recenicu. Ne mozete sijat njivu u BiH a Boga molit da kisa padne u Srbiji.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Propustena jedinstvena prilika da ih se pohapsi.
Čin majora VJ dobio je 1994. godine, za zasluge u odbrani domovine od „napada muslimanskih ekstremista iz Skelana, Srebrenice i Bratunca“, na poziciji komandanta 16. Graničnog bataljona VJ1.
eto Bošnjaci kakve zdajice imate za pare sa naprijateljem suruju
došli vamo da šta nauče :)
Kakva crna saradnja sa genocidasima. Sa njima samo preko nisana, mamu im genocidnu !!!
došo đeneral da vam pojebe one majke srebrenice. ima sve da rađaju srpsku kopilad.
To ti crnjak sto si ti i cijeli ti rod kopile od Turskih vam oceva,pa sad nes kakis ??
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
KAKO JE RIM KREIRAO "SRBE" "HRVATE" "BOSNU" i "BOŠNJAKE": Srbi (lat. servi, serbi - rob, slugan) Hrvati (lat. cretino, iskv. croatino - budalina, kreten) Bosna (lat. bos+nae - volčine, govedine). Tri od tri ne može biti koincidencija, zar ne? Dodate li tome i četvrtog dokazanog neprijatelja, vidjećete šta i oni misle o "svojim" Bošnjacima: tur. bosh+nyak - beskućnik, fukara; izv. tur. bos+nya - ničija zemlja (pravni status kolonije, lat. terra nullius). SAMO ISTINA SPAŠAVA : LONG LIVE THE KING ! www.kraljevskaporodica.ba
Servum na latinskom znaci sluziti,Servo znaci rob,a ne Servi.Ne lupaj gluposti napamet.. To nema veze sa Srbima i ne izmisljaj.
E moji glupi novinari što gospodina niste pitali nešto u vezi sljedećeg; "Diković je rođen 22. 05. 1960. godine u Užicu, Srbija. U Vojsci je od 15.08.1979. godine. Tokom 1994. i 1995. godine, Diković je bio komandant 16. graničnog bataljona i u tom svojstvu, kao nadređeni Nikoli Markoviću, Ivanu Maksimoviću i drugim podoficirima, sudjelovao je u hapšenju Muslimana koji su, bježeći pred Vojskom Republike Srpske, potražili spas u Srbiji. Više izbjeglih i zarobljenih Muslimana, bez dokumenata, a u nekoliko slučajeva i uz sprovodni list i druga dokumenta, predali su pripadnicima vojnih, policijskih i civilnih tajnih službi Republike Srpske, koji su više vraćenih Muslimana ubili. Posmrtni ostaci četvorice od petorice vraćenih Muslimana, među kojima je Rahmanović Suljo, Musliman iz sela Zapolje, opština Bratunac, pronađeni su i pouzdano identifikovani.
Meni ovo sve zvuci kao vijesti iz neke stare epizode "Nadrealista"..delegacija vojske Srbije dolazi u posjetu BH, G6 - ekonomsko udruzivanje zemalja bivse Jugoslavije...
Nista bez ljiljana..nista..!
meni je ovo bas cool
gazi sve četnike,sve su to pić....kice...
ućeraše vama ćetnici. sad se njihovi đenerali sve pitaju. tako je rekao NATO da mora da bude.
ma naduvana gamad!!!
ako se podijele za mali fudbal biće svega :)
Rukuju se dva Generala BiH i Srbije...a Srbi došli u izvidnicu da na "lepi" način dodju do vojnih tajni BiH kada če krenuti opet u napadsa lakočom uništiti naivnu Bošnjačku vojsku..
Na zalost mi Bosnjaci nemamo vojsku... niti smo spremni za rat..!
Kod vas musli važi ona KAD NEMOŽETE DA IH POBIJEDITI ONDA IM SE PRIDRUŽITE. Pa se vi pridružište srbima!
49.
mojteganjaokopanja 25.09.2013. u 13:41 00super,koji k.u.r.a.c trazite onda suzivot sa srbima ? koje reko da trazimo sa srbima Srbi su u srbiji a u Bosni zive Bosnjaci pravoslavne vjere samo nesmiju da se izjasne kao pravoslavci.
Ajde bjezi .... pa ti nema spojma o cemu pricas ... pa ti covjece nemas pojma ni sta znaci pravoslavac niti srbin. Srbi su pravoslavci i tacka. A to sto su neki presli na drugu vjeru pa sad Ceric im mora reci kako da se izjasne na popisu do je vas problem.
Bakijato U toj tvojoj bosni ti ne smiješ doći u Mostar ili Banjaluku i reći da si bošnjak jer vas mi zovemo lojave musle. A tebe je vjerojatno dido napravio jer ti je babo peder.
Dosli na karanje ili ?