Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sirija krvari godinama, Palestina nestaje svakim danom sve vise, Libija je ponovo meta, Irak okupiran... Uz duzno postovanje za vas postupak, al' dok vi hodate po svijetu i spavate, terror nad muslimanima se vrsi u citavom svijetu. Nit stida, nit srama.
@Limeta Teško je biti dobar u današnjem svijetu. Ne može nikom ugodit.
@Limeta nemoj zaboraviti muslimane u Kini
Idite u miluon PM, sad ste našli ibilsziti, a tokom rata ste šurovali sa Miloševićem i naftu im prodavali mamicu vam lopovsku. Cjeli rat ste prc.li po haremima prostitutke dok je narod ginuo u BiH, davali ste samo Bakiru vreće zlata da vas on u sred milijarderskog prkna i vi njega. Spasavajte Palestinu stoko smrdljivo lazljiva.
@oblutak123 Imaš li još koju generalizaciju, nedovoljno je to
jesu ovo bosanci ili arapi?
jesi pitao turke sto negiraju genocid nad armencima?
Super. A sad neka odu u Tursku odati počast žrtvama genocida nad Armencima.
@limeta-zaboravi spomenuti Armence, Libanonske krscane, Yazide, Kopte i mnoge druge etnicke grupe sirom Srednjeg istoka , kojima se skoro zatro svaki trag od nase dobrote. Ono sto se desilo u Srebrenici je velika tragedija ali ne vidjeti slicne tragedije na ostalim stranama je jos vece zlo
kako je ovaj naš sto je bio sa komsicem pognuo glavu da braca arapi udjele koju 100 hiljada maraka
Jedno govoriti a drugo misliti .....☝️💰💰😤
Samo formirajte lige...svako svoju, gdje će vam biti kraj!
@barut kao što si rekao,nadam se istog sam mišljenja,da rasčistimo jednom za sva vremena.
Nisam znao da ima muslimanska liga
Sta reci
Pljuc.