Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto si ti drzava jaka a 90 procenata podrzava propalu Srbiju. Meni vazdan pogled prema zapadu,a poseban pozdrav za GOSPODINA JEVREMA BRKOVICA kojii m! je poslao zbirku svojih pjeamak koje sam na zalost morao prodati poslije rata za mizernu sumu za nesto malo brasna.U svakpm slucaju neka su se sastali jer su izvadjena dva oka u glavi koje niko nije mogao rastaviti
bravo za tihića i za njegovo \"državničko djelovanje\"! on ti je buraz propast ove države, kakav državnik.
evo meni sda ne placa nista niti bi im uzeo ni marke ali smatram da je svaki tihicev potez pa i ovaj drzavnicki. zato svaka mu cast kada nas vode svojeglavi Hare koji kaze da ce Bosnu braniti u Washingtonu i Briselu (a ja smatram da se Bosna brani najprije u Sarajevu, Banja Luci, Mostaru, Tuzli, Zenici, Foci... pa onda po bijelom svijetu) i bezlicni Alkalaj kojeg mogu primiti samo zemjenici zamjenikovih zamjenika i nema niti jednu sluzbenu posjetu vani kao ni sef mu lijepi hare. Nazalost Bosnu i Hercegovinu iako bih to zarko zelio ne mozemo viljuskarom prebaciti nasred Atlantika. Okruzenje i prve komsije su nam Hrvatska, Srbija i Crna Gora zato normalniji odnosi, a posebno razmjena i ekonomija u ovoj besparici mogu samo biti od koristi nasoj zemlji. Zato podrzavam Tihica i nejgove napore da normalizuje odnose u regionu.
@sarajbosna, haj priznaj koliko te placaju kopilad iz sda na celu sa klempavim majmunom?
a ti bi saraj Bosna da pokazes nekom kako si demokrata, izgleda. Cuj, mi u izolaciji, kao eto oni rasirili ruke i cekaju nas otvorenog srca, a mi se izolovali, bas smo bRezobRazni.
SVAKA ČAST, TIHIĆU! Kad Predsjedništvo i MVP neće da rade svoj posao, neka makar neko razmišlja o budućnosti BiH i nas, njenih građana! Nećemo valjda dovijek živjeti u izolaciji i ponašati se kao da su nam susjedi Turska i Kuvajt! A ti pametnjaoviuću što pitaš za odštetu, što je pvo ne tražiš od Silajdžića koji je potpidsao Dejton?!
Sta to Vi nesto lafo idete, uhljebici! Razgovarajte barem o ratnoj odsteti, ako nemate nikakvih obaveza prema narodu u BiH.