Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eskobaru ako mislis insistirati na covicevom aparthejd izbornom zakonu, i ucjenjivati pro bosansku stranu bolje da ne dolazis. To ucjene vam nece proci!
Najvise me nervira kad ‘stranci’ upozore proruske debilcice, Dodika i Covica, da ako nastave s opstrukcijama BiH nece nikada uci u NATO i EU, … a oni sve rade da unazade drzavu opstrukcijama na svim nivoima
Seljobar, mi nismo indijanci u Americi da nas vozaš. Vozaj one koji ne rade. Idi u Mostar, Banjaluku pa pregovaraj.
Escobar je dio US tima i ne radi nista po svojoj volji. Covicu se pokusalo udovoljiti, ali da zauzvrat odblokira institucije i pristne na umanjenje ovoasti Doma naroda i predsjednistva, jer to je najveci prioritet. Neka mamlaz sjedne u Predsjednistvo, a da drzava profunkcionise. Nije prihvatio i nece mu to ni biti ponovo ponudjeno, a mora prestati radit protiv drzave. Ameri su tu da mu pojasne.
Bosnjaci, Srbi, Ostali i jedva 8% Hrvata. Dayton je jasan. Evropski sud je jasan. Ovih cetvero su sastavni dijelovi.
Ništa, dok se ne poradi na cijeloj konstrukciji. Radeći po rezonu, meni je šef rekao da odvijem moj šaraf pa šta bude, ništa od posla.
Bujrum, ima baklava i ružica.
Ni rijeci o jos jednom pokusaju uređenja izbornog aparthejda u korist Covica 🤣🤣
Ne, oni to i ne zele