Trodnevna posjeta
0
Delegacija RS putuje u Rusiju
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
idi da odaju pocast povodom godisnjice i dana nezavisnosti BiH i porodicama dobrovoljaca koji su kosti ostavili sirom BiH
Sada trenutno ekonomija bi trebala da bude na prvom mjestu, ali ocigledno nas narod se nikad dozvat pameti. Umri od gladi stoko, jedite nacionalizam!
ja imam utisak da belu al kaidu niko ne trpi,najbolje bi bilo da idu ,kod svojih u aziju,da gaje urme, i piju kahve,i da pricaju kako su eroji,kako ih je izginulo 300000,i to ujutru,a uvce posle dove,naraste broj do milion,bosnjakluk
@haha - ovdje ne govorimo o ekonomiji, vec o nekim drugim stvarima...
kako je ovo simpaticno kada bosnjaci govore kako ce RS da se osiromasi i nestane, a federacija u goroj ekonomskoj situaciji!
da li su ovo gore zakljucci bonji,na tekst iznad vas.pa to je strasno,vi ste u goroj situaciji nego sto se misli.ide mile,i nek ide,zvako ide,kod svojih:)
Ide Mile da vidi posto su stanovi i kuce u Moskvi. Lijepa je vila na Dedinju i Srbija jeste bratska ali je nepouzdana glede cuvanja podanika kad je u pitanju njen interes. Vidio Mile da je juce ipak pocelo sudjenje Karadzicu. Potraga je za rezervnim opcijama zato.
Mi muslimani trebamo otvarati fabrike za kompresovanje šećera u kocku i izvoziti ga kao ponos naše kulture, tradicije i inteligencije. A zaradiće se i neki dinar za električne mlinove za kahvu.
To legendo! Samo trosi pare, neka nista ne ostane iza tebe. Pravi put ka nestanku Mrske jeste kroz osiromasenje. Zelim ti da otvoris po jedno predstavnistvo u svakoj zemlji. Od ukradenih para ionako nema srece.
Ovo otisli da mole ruse da ih spasavaju... nista od toga. Jos samo malo i nestaje ova genocidna tvorevina
Hoćete li nam dati malo para da kupimo sebi rahat lokum ? Mi to mećemo u kahvu...
neka i ostanu u rusiji, koji ce nam..........
@rkonja-na racun smrda da neko zivi ,pa zar nije jasno zasto ste poceli rat--potrosili ono sto ste pokrali do 45 i niste imali na sto ziviti ,sada ste ponovo opljackali narod Bosnjacki i fino vam netrebate se puno truditi gnjido genocidna.........
Narode RS-a pripremi se na zavisnost od ruskog gasa i nafte za narednih 20 godina... Dodo ce Rusu sve otkupiti a vama ce to prodati kao uspjeh bilateralnog odnosa RS-a i Rusije... Kako vas guziiiiiiiiiiiiiiii
Ajd bar nesto poztivno, Rusi ce bar ulagati u RS, od toga mogu imati koristi i muslimani kao socojalni slucajevi, jer svi znamo da samo to ganjaju kako da zive na racun drugih.