Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Njemcima, hvala Schwarz Shilingu, mi sami sebi vise ne mozemo pomoci
@RepublikaBosna25 Hvala Njemačkoj,koja nas otpitala!
I sto vise viza za moje Bosance postene i radne ljude. Zahvaljujem.
Stephan Mayer je obecao materijalnu pomoc, ali je i rekao da ne zele primiti migrante iz BiH. Kako ne zeli, kad su oni krenuli u Njemacku ?
Ne trebaju nam prljavi smrdljivi ekstremni kriminalni bradati arapi. Uskoro postajemo palestina zapadna obala i gaza
U Mostaru je nakon zadnjeg rata najbolje bilo pod upravom gospodina Hansa Koschnika! Neprevaziđena veličina od čovjeka, političara i intelektualca. Da Njemačka ništa više ne uradi za Mostar, ipak sam im samo zbog g. Koschnika zahvalan!
BiH je, prema njegovim riječima, važan i povjerljiv partner EU, a isto tako na bilateralnom nivou važan partner za Njemačku. 👏
Kakve alternativne lokacije. Tjerajte te smrdljive Arape iz Bosne. Ti će nam smrdljivi I bradati Arapi donijeti velikog belaja. Na ulicama USK samo njih možeš vidjeti.
Danas je rođendan velikom prijatelju BiH i RS, Christian Schwarz-Schilling! DOBRODOŠ'O PREDSJEDNIČE! SREĆAN ROĐENDAN!
Od njemaca pomoć? Kao i od Turske? Gledaju samo svoje interese. Macron je rekao što je rekao. zauzeo Srpsku stranu. Ali ovi uvlakači nam žele staviti sav teret izbjegličke krize. Kao u Libanonu da nam naprave logore za izbjeglice za idućih 50g. Ne Hvala. Veći nam je cilj reći migrantima da smo siromašna zemlja i da nemamo sredstava.
Evo nudim njemackoj delegaciji posjed u tkz rs besplatno od 300 000 m2 za migrante .
Ma ne interesuje nas. Predlazem svima u BiH da pomazu migrantima da predju granicu i nek idu gdje su krenuli. Nasa vlast treba da okrece glavu kad krenu prema hrvatskoj.
Nijemci su najpametniji i najprigresivniji narod na planeti!
Hvala ti Boze pa zivim u Titovoj u strogom centru a ne u ruralnim područjima kao sto su Stup, Alipasino, Dobrinja, Otoka, Malta, Grbavica, Buca Potok, Cvila, Boljakov Potok itd..
@debolanakaunt pokusavas da pravis razliku medju samim sarajlijama. procitan si rumunski stocaru
Kakvu pomoc? Placate Bakira da saljete migrante. Jel to ta omoc?