Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bi ovo zabranio jednom za sva vremena.
Tu je naravno i SPC, crkva koja zali zbog toga sto Sarajevo nije osvojeno od velikosrpskih snaga i sto nije dozivilo sudbinu Srebrenice,koja mu je bila namijenjena.
Iz godine u godinu provocirate lažima, pobija te riječi vašeg generala. I nikad vam se ništa loše desilo nije. U BL ste po rušili i pobili sve bošnjačko, i na sve to još i ubili Murata Badica na početku obnove Ferhadpasine džamije. Fuj ste, baš mi je žao što pored vas živim, ali i vaše je prošlo.
Tuci po Velesicima, tamo nema puno srpskog zivlja. Osudjeni zlocinac Mladic Sratko
Pampers djeneral
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakve veze oni imaju sa vojskom JNA? Cista provokacija. Što vlasti rs-a ne daju obiljezit stradanje bošnjačke i hrvatske djece u Prijedoru?
Ovaj potez je sraman, ali moramo da razumijemo da agresor nikada nije prestao raditi na destabilizaciji drzave. Na ovakve poteze se odgovara okupljanjem veceg broja gradjana (svih onih kojima je stalo do ocuvanja integriteta i stabilizacije drzave) koji ce zabraniti da se ovakvo nesto obiljezi u gradu koji je pod opsadom bio toliko dugo od strane tih istih koji zele da "mirno" prosetaju Dobrovoljackom.
Zato i jest lazna optuznica podignuta po n-ti put.
OH NO, NOT AGAIN? PA LIJEPO IM JE KUKANJAC ISKUKAO, BEOGRADSKA KUHINJA LAZE I IZMISLJA. U DOBROVOLJACKOJ JE POGINULO SEST POSRBICA I TO SU SAMI KRIVI JER SU UBILI JEDNOG GRADJANINA SARAJEVA NA KOJEG SU PUCALI!
Ponosno mjesto gdje smo se odbranili od Srba
Bujrum.
Niste dobrodosli a vi izazivajte...1425 dana je ovaj grad bio u opsadi od iste te vase vojske 🤔🤔🤔
Ovo je provokativna setnja, gdje su bili sve ove godine. Zabraniti bez pogovora. Raja treba izaci pred njih i pokazati zube, dosta preseravanja
Sto ne dodju u Buzim obiljeziti sta? Jer znaju gdje je tvrdo i gdje bi zube slomili, ovako Sarajlije samo kukaju a nista nece nikad poduzeti. Zivjela moja Krajina i zivio 5. Korpus!
Ja mislim da im Bužim još uvijek stvara noćne more 😂
Četnička parada ponosa
Treba staviti katanac i razligu, isto kao i oni na mjesta gdje su svirepo pobili stotine i hiljade Bosnjaka.
Agresori i ratni zločinci sve više dolaze u našu zemlju da provociraju, ko ovo dozvoljava sve????
JNA je bila legitimna vojna meta !
Provokacije, za to su stvoreni…
Ne može biti da niko ne konta šta se radi Nije to narod, to je delegacija. Poduzimaju se konkretni koraci u redefiniranju karaktera rata direktno iz kancelarije Vučka. Kajganiću samo na vrat stati i tražiti transparentnost u procesima. Mi smo krivi jer je ne tražimo a kuha li kuha iza zavjese.