Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA nazalost nema kadrova koji nemaju "prste u medu". To je naslijedje te politike koja je polupismene seljacice dovela na funkcije i u kompletu poseljacila nase drustvo. Jeli neko imao priliku da razgovara sa Efendicem? Prvo sto pada u oci je brdski naglasak. Zatim, slijepa poslusnost, zbog koje je i doveden na ovu funkciju. Trece, jako siromasno opce znanje. On zasigurno ne zna koji je glavni grad Rumunije. I posljednje, ja sam sa simpatijom gledao kako on 6 mjeseci ne moze da vjeruje da je postao nacelnikom. Seljacic kojemu nedostaje samo jos neka polovna sponzorusa sa silikonima. I to je to.
Vidi djecaka Efendica sto se obrazuje kako u buducnosti da obavlja dobar posao lopova i ublehasa,kako da krade ovu drzavu,znaci vec je krenuo,a zamilite sta ce nam biti za koju godinu...jadna majko..
hahahahahahahahahahahhahahahahaha ahahahahahahahhahahahahahahahahahaha Jesu li gaće spuštene? Odavno!
Tu je SDA lopovcic koji je na obuci u opcini za dalje kradje i malverzacije.Ovaj dio obuke vrlo uspjesno odradjen..samo naprijed Efendicu..
Sta ce ovaj SDA potomak Efendic,predstavnik novog vala SDA-ovskog lopovluka,on samo u svemu ovome dobro moze pronaci sebe..
Kmecite komunisticka kopiladi
stari dobri obicaj, dok im ne dodju na noge nista i ne rade. PS: i sami su rekli da je suradnja zasnovana na prethodnom prijateljstvu izmedju BiH i Turske, naravno, ne bi se Efendic potrudio naci nesto novo, iapk je to naporno i za takvo nesto treba raditi a to znaci odlijepiti se od fotelje
Nemoj tako radi on, naravno kada je nesto za njegov interes ..... a za gradjane .... pa nije se ni borio za fotelju da bi poboljsao stanje u opstini, nego na svom bankovnom racunu.
Efendic moze pokazati samo potencijale koje on nije iskoristio,ne bi li dobio kakvih para koje moze sebi u dzep staviti od brace turaka.
Gdje vam je Suman komunisti
BRATSKI PROTOKOL PA VJERSKI OBJEKAT U SRED PARKA PA OPET BRATSKI PROTOKOL PA U DRUGOM PARKU VJERSKI OBJEKAT...SVE ŠATRO VJERNICI A VAMO...E JA NE GLASAM ZA VIŠE ZA KOGA SAM GLASO 20 GODINA
Nisam u toku, je vi se to Bosna opet spvijateviva sa Tuvskom? Mašava mašava
A Srbija sa UAE i Katarom ??? lol
I na kraju: bolje sa Turcima, nego sa poganim Rusima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja sam mortus pijana,ona kojoj kroz krvne sudove teče više alkohola nego krvi.