Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razgovor je tekao: Fadil: Ko će to platit? Stranci: Eto mi bi platili ako ikako more da vi iz SDA ne pokradete više od 50%. Fadil: E jebi ga jaro i vi postavljate nemoguće uslove, šta ste se tolko uskurčili? Stranci: Fadile tako je stanje, svjetska kriza, izbjeglice, IDIL, VW prno, nemoj ni ti prećerivat. Fadil: Mi nikad nismo radili namalo, pa nećemo ni sad. Nije to naš nivo.
kakvu bolan ruralnu konkurentost?! pa sve goli seljak sljego u grad,s njive u kantonske fotelje imal tu gdje urbane konkurentnosti !?