Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imao psihicke probleme a jos radi u Delegaciji EU ??? Ima on probleme psihicke a radi u EU...kako ??
koliko je ovakvih sto rade u opstinama zavodima javnim preduzecima... pa kad trebas izganjat kakav papir dodje ti da se radije upucas
@Lexilium Ko li je da mu ni inicijale ne mogu naci nigdje...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Delegacija EU za BiH , dakle zaposljava i ovamo salje ljude sa psihickim problemima? Svasta ce ova korona izbaciti na vidjelo i lokalno i globalno !?!
@SimpleRed vjerovatno je reakcija na stres, ne reagujemo svi isto
@quoter Imas pravo,ali onda sve ovo lici na horor film. Gdje su ljudska prava i slobode,? Ako covjek nema povjerenja u nas zdravstveni sistem, ko ima pravo da ga prisilno drzi u izolatriju? Ovo sve pocinje izgledati kao Orvelova 1984!?!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vidim,bas brzo djelujete,kada je u pitanju BiH..nemojte vise tako brzo djèlovati,navikli smo mi to od vas kada je EC u potanju..i Amerikanci bi ga sigurno molili da se vrati u bolnicu..i ostavili bi ga na poslu..
Sad ce se budala slobodno kretati gradom i zaraziti sve zivo. Strpajte djubre u zatvor.
Nije šala EU...
Pa i mene bi panika ufatila kad bih se našao u Biafri usred ebole.
Klix je prenio i da je kcerka one zene iz Hrasnice dosla iz Italije. Uzmite 'informaciju' o psihickom stanju uposlenika s rezervom. Koliko god je Covid-19 ozbiljan, toliko Klix nije.
"imao psihičkih problema" pa zar takvi su u EU delegaciji kod nas ???Sa psihickim problemima?Pa cemu onda da se nadamo ?"!
Znači kod nas psihopate iz vana šalju da rade
@scenicdci Nije, nego ljudi polude kad vide gdje su došli. Čovjek je inficiran, smjestili ga na Podhrastove i vjerovatno je dobio napad panike.
Treba ga za svaki slučaj poslati u Lukavicu da se pričesti.
Kad je babo vidio uvjete u bolnici pobjego glavom bez obzira
Eto sad ni Sebija neće da liječi idiota. Treba ga odmah šutnut među njegove.
opste je poznato cije su sluge, ove male "drzave" bivse juge.
Probleme, prepao se čovjek oboljenja. Ne vidim tu ništa loše . Mediji prepadaju svaki dan. Piše strah zbog virusa. Prepao se . Valjda znate citati . Ne psihičke probleme
@Rabbit, Toliko se prepao da hoće među svoje zaeažene. Prepo se k'o i zec. Ha,ha,ha,ha,ha,....
hvataju covjeka kao da je pedofil koji je pobjegao iz psihijatrije.
Koji crnjak,ja ovo ništa ne kontam,lik zaražen bježi,ovi ga hvataju,on opet bježi,ovi ga vracaju u bolnicu,oni gore ga neče
Tako će i nas jednog pojednog voditi u neke izolatorije i vršit neke experimente. Samo šutite ovce ! Ko zna šta su gore covjeku radili