Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Federacija ne treba odustajati od ideje naoruzavanja i rezervne policije. Ovo je samo prilika da FBiH preuzme stvari u svoje ruke, konacno.
Bolje da Vlast formirate i da ne se^^te previse sa ovakvim temama za bud.le
30 mil dolara od Amerike za Vojsku Bih... bice i za rezervni sastav policije i za cigara...
Eu delegacija, to ti je ko miki , silja i onaj patak.
ovi glupani nikada da nauce , Srbi nesto kao glupost rade i onda iscu para da odustanu, trebali su pustiti pa nek se bijeda jos vise uvali u dubiozu
To ti se u politici ili u zivotu zove trazi vise, pa ako dobijes i pola od toga budi srecan. U ovom slucaju smo dobili zandarmeriju, koja ce biti dosta pokretnija i aktivnija od rezervnog sastava, a sta ste vi Bosnje dobile? Ama bas nista.
Ajde ne zaebajite, kakav dijalog?! Ovdje sve ide na mišiće, sirovu snagu, da se pokaže čiji je veći. O kakvom dijalogu pričate??
nije govno neg se pas posro
A žandarmerija?
ovii dokazano nisu normalnii
Lažu Srbi...Samo ce drukcije nazvati naoružavanje četnika
Samo tonu u vecu bijedu nego sto vec jesu, samo se tjese raznim glupostima, jadan njihov narod
Šumadija zove moram poći 🚜🚜🚜🚜🚜
Ma nema para RS za rezevni policijski sastav, pa sad ko fol odustali, rado bi oni uveli da su u mogucnosti financijski, nego nemaju dovoljno sredstava, pa sad ko fol odustali zbog toga da nebude tenzija, cista manipulacija.
dosta je i policija u sluzbi stranackih mafija...jos bi nam samo trebali i rezervni uhljebi....
Siromasna rs ne moze sebi priustiti taj trosak. Nije dijalog vec ih muka natjerala da odustanu.
Ma mogu okupiti 123 rezervna sastava ili zandarmeriju ali ostaju kukaviceee i genocidna krmad!