Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba sad citavu rs sankcionisati zbog ovakvog postupka narodne skupstine rs-a
..osnovat cemo medjunarodnu komisliju koja ce da nacini novi izvjestaj....to je u interesu svih a ponajvise bosnjaka koji su ziveci u lazima umislili da su neki bitan faktor...u tom svom mazohistickom poimanju istine bosnajci su zaglibili u vremenu i prostoru i ne mogu da izadju iz 1995...to ih dovodi u moralni i ekonomski sunovrat a prave proble i susjedima srbima i hravima...jasno mi je da bosnajci koji su nastali 1992 u holidej inu moraju da imaju neki mit da bi postali narod
Trla baba lan dajoj prođe dan. Prđele zrele opadale zelene.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I ovi mediji daju svakakvim budalama medijski prostor. Na komentare ove budaletine( Dodicka) se ne treba uopste obazirati. Ko ga jos shvata ozbiljno? Nek laprda sta hoce, sta može? Sve jasno ko dan, samo mu treba medijska pažnja za nacionalnu mržnju u sklopu predizorne kampanje.
Uhvatite nas za onu stvar.
Znam da istina boli ali neka vas i boli. Onda ce se fino vidjeti ko je poginuo, umro, nestao do juna 95, pa onda vidjeti ko je poginuo u borbama, ko u izvlačenju, ko u medjusobnom ubijanju, pa onda vidjeti imena onih koji se vode kao mrtvi a izlaze na glasanja, pa utvrditi koje žrtve su umrle poslije augusta 95 a vode se kao "žrtve Srebrenice". A to sto Evropa nece da prizna rezultate.... Belgija koja je pobila na milione Afrikanaca,Engleska Aboridžana, Njemci ko Njemci...
Turska koja je pobila dva miliona Jermena, Francuska koja je pobila milion Alžiraca.....I da ne nabrajam. Njihovo priznanje me ne interesuje.
@Vladimir71 libo nas racku za mišljenje četnika.....duvaj ga mutavi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakvo ba poricanje presuda međunardonog suda, šta je vama ??. To je krivično djelo u Njemačkoj i EU ! Jer i sami su imali posla sa genocidom i ne padaju ima više nikakve opravdanja ili engiranje onoga što su počinili, KAO JEDINOG NAČINA DA SE ISTO ZLO NE PONOVI U JOŠ GOROJ VARIJANTI ILI VEČIM RAZMJERAMA !
Bilo bi lako pozvat "normalne" lidere i napravitt sjednicu ali hajde sa krmojebom iz Laktasa pregvaraj. Godiama truje narod mrznjom i to prolazi jer danas mali pravoslavac (srbadija je u Srbiji) bit ce sutra stari i radit ce sve sto su mu ocevi i djedovi radili.
razlaz ljudi
bujrum, znas gdje je izlaz
USA, Francuska, VB, Njemačka, EU.... Kreatori ovakvog uređenja države Bosne i Hercegovine!!!!!!! Entitet nazvan "republika srpska" u ovakvom obliku i sa ovakvim političkim ustrojstvom i osobama koje ga predstavljaju ne može nastaviti svoje postojanje!!! Da li ste vi svjesni toga?!?
@kasperneunistivi2 Kakav razlaz sine? Vi zivite u masti, jednostavno sa dosta apekata RS kao drzava ne bi opstala ni pola godine...Uzaludno je spominjati sve...Ovdje je jedina opcija novo uredenje drzave koja njeguje simbol gradjanskog a ne nacionalnog...
@kasperneunistivi2 Može razlaz! Vi u Srbiju, ostavite pošten narod da živi u miru i kraj priče.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svi protiv genocidnih srmdonja.
Grobovi djece, zena i staraca, su dokaz Smrdskog Genocida
Neznam zasto neko bosanske srbe mora i da uopste pita za takve stvari, jednostavno ignorusati bilo oave njihovu divljacku retoriku nebiti su u svjetu.
Smrdi su najogavniji fasisticki Genocidni okot na zemlji
I vi pobudalili k'o Bakeir i Salkić pa ne znate da budalama na savjest apelirali je ćorava pos'o - to samo batina dotjeruje ... ! ! !
Genocidna Tvorevina bice porazena!!!!
Ja ne znam koga jos zanimaju ti nazivi "genocid" ovo, ono... svako onaj ko ne zna kur'anski ajet "I nece sa vama biti zadovoljni ni jevreji ni krscani sve dok ne primiti vjeru njihovu", "i nece prestati da vas ubijaju sve dok vas ne odvrate od vjere vase, ako mogu" njemu je prirodno da se desi genocid... to je pravilo prirode, da mu se desi genocid.
Ti si prolupao
A ti Ebu javni propagandni vjernik .Takvi "vjernici" su gori od politicara.