Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj mi se sprdamo sa Slovenijom. sad da neko napise bio dodik sa premijerom britanije, za 5 min. pisalo bi. sta ce englezi, kolonijalisti, glupani monarhisticki koji voze lijevom stranom. pa da je to neka drzava vozili bi desnom... ne branim ja dodika, meni vise smeta nego vama u federaciji, ali nerviraju me ovakvi komentari
čepravzaprav rad bi vas opozoril da imamo više medalja sa olimpijade nego svi ostali exjugovići zajedno. a o platama, vizama i granicama drugi put. čepravzaprav.
Slovenija....jel to ona dezela sto se predje autom za pola sata...e jebo te...jake li zemlje.
@LOL kao sad slovenija neka zemlja, pa tacno je da se susreo sa sadasnjim premijerom jer su isti nacionalisti sad na vlasti u sloveniji, dok prije njega se nije niko susreo sa zvanicnicima RS!!!
Bosanac je ocito zaboravio da se Dodik susreo sa premijerom i predsjednikom Slovenije prije mjesec dana.
Sasvim normalno da su se susreli jer je Saksonija u Njemackoj isto sto i RS u BiH...regija i nista vise....Dodik i ne moze sresti nekog drzavnika osim naravno onih iz Srbije....