{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Delegacija Donje Saksonije u Vladi RS-a

F
27.8.2008. u 19:19
0
6
Delegacija Donje Saksonije u Vladi RS-a
0
Delegacija Donje Saksonije u Vladi RS-a
Premijer Republike Srpske Milorad Dodik upoznao je, prilikom današnjeg sastanka, predsjednika Vlade njemačke savezne pokrajine Donja Saksonija Christiana Wulffa sa političkom i ekonomskom situacijom u RS i nastojanjima da BiH što brže i efikasnije ispunjava obaveze proistekle iz Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju sa EU.
Dodik je rekao da je saradnja sa Saveznom Republikom Njemačkom, njenom Vladom i vladama njenih pokrajina uvijek u prošlosti bila dobra i da je ta saradnja omogućila i obezbjedila potpuno pozitivan odnos i percepciju koju RS imao prema partnerima i prijateljima iz Njemačke.

Dodao je da se nada da će ta saradnja i u narednom periodu biti nastavljena.

Predsjednik Vlade njemačke savezne pokrajine Donja Saksonija Christian Wulff istakao je da je pod utiskom razvoja koji je evidentan na području RS i regiona, te podržao saradnju koja bi se mogla ostvariti između Donje Saksonije i RS-a.

Wulff je večeras u Banjoj Luci razgovarao i sa vladikom banjalučkim Jefremom, a za sutra je najavljen susret sa banjalučkim muftijom Edhemom Čamdžićem, te njegova posjeta Europskoj akademiji i Biskupskom Ordinarijatu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: