Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto ne predložite Muhameda Gracića - e nesmijete. Za njega nebi glasali ni ovi iz NS. Pogotovu ne dama / bivša predsjednica Glavnog odbora NS/. Možda bi feministkinja Somun mogla,
traca ne šupljiraj
neki dan se sejdic javio za gradonacelnika, a vi odmah sa uvredama, psovkama rasizmon itditd, ali ja ne vidim nikavu razliku izmedu sejdica i ovog kamocaji, zasto favorizovati jednog dok su objica romi, zasto diskriminirati sejdica mozda samo zato sto je muslimanske vjerosispovijesti! dajte listu sa kandidatima i nek sarajlije sami biraju svog gradonacelnika!
Posto je grad 99% Bošnjacki i pošto Sarajevo svakako odavno nije multi-kulti neka gradonacelnik bidne neko iz i-s-l-a-m-s-k-e vjerske zajednice.... Da nas vodi kolektivno u rahatluk.
IGORE KAMOCAJI DRUG TITO JE UZ TEBE I WALTER KOMPLET A PO NEKOME PRAVILU SVI GRADJANI GRADA SARAJEVA TREBALI BITI UZ TEBE MLADIMA TREBA DATI SANSU JOS KO IMA PLANOVE A NE TAMO NEKIMA MATORCIMA OD 70 I NESTO GODINA!!!! DRUGARSKI POZDRAV!!!
BOSNJAKA ZA GRADONACELNIKA
Za svu krizu je kriv SDP, hoce samo da oni vladaju...Sarajevo je najprije Bosnjacki grad...BOSNJAKA ZA GRADONACELNIKA.
Gospodina Ivicu Sarica za gradonacelnika!
Ma manite se vise tog finjaka i gluposti. Sto grad sa apsolutnom bosnjackom vecinom mora imati gradonacelnika neke druge nacije? Banja Luka fura svog srbina, Mostar hrvata, sto bi se mi uvijek morali pravit fini? De stavite Bosnju za gradonacelnika, pa makar od vanago bio...
Pa ovo je samo iscenirano da se kandiduje neko drugo kako se ne bi pokazalo da je Nasa stranka u koaliciji sa SDA, jer znate i sami da su rekli da neće podržati ovu dvojicu već nekog trečeg, eh sad će dobiti nekog trečeg i podržati ga...živi bili pa vidjeli.
Ma hoce Ivicu Sarica pjevaca za gradonacelnika
dajte sdp da imaju gradonacelnika jer oni nikada vise nece biti u vlasti nek ih zelja mine!blize se izbori!