Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u vezi ovi samozvani maturanata, kad dogurate do groba onda ste maturanti a dotada nista
Koja izjava? Papi svaka čast, da se krivo ne shvati, jer u ovom dijkelu svijeta j najviše umobolnika, ali nadu u bolji život ne vrati milion papa, nadu u bolji život vraća dobra politika, dakle zapošljavanje, uopšt poboljšanje životnih uslova, povišica penzija, ovdje narodi moraju vidjeti da političari rade za njih a ne protiv njih kao što je to bilo do danas. Ponavljam Papi svaka čast, dobro nam došao, ali nema nama hajra ni od pape ni od popa ni od hodže, neka ovu priču vaze nekome drugom, XXI vijek je, evo do sada smo imali i papu i hodžu i popa a narod gladan pa gladan, što nam do za ovoliko hiljada godina ne pomože niko do mi sami sebi svojim radom.
Nisam sigurna da mi nešto može vratiti nadu.Došo on il ne došo meni isto.
Onda papa treba u Hrvatsku, pošto se ponovo povampiruje fašizam kod komšija.
kako neko ko je izabran moze biti sveti otac..al haj nek im bude..hocel papa makar cevape pojest..ako cevap pojoo nisi ko da ni u sarajvu bio nisi