Komentari (278)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Namecete neke hipoteke kako bi nam resurse i imovinu pokrali. Za Covica vas boli qurac jedino vam treba kako ne bi dizo tuzbe i kako bi legalizovo lopovluk.
@wana pa treba da BiH ili FBiH donese rezoluciju o Hrvatskom etnockom ciscenju Srba iz Hrvatske i da se tim porodicama imovina vrati.
Vi umjesto da se izvinete, da tražite oprost za UZP koji vam je presuđen na Međunarodnom sudu u Hagu, vi još kojekakve deklaracije donosite, uslove postavljate !? Vi ste gori smradovi od ovih vlaha !!
Deklaracijom se tražilo da Hrvatska vrednuje ulogu HVO-a u odbrani "hrvatskih prostora" u BiH??? Ha, fašističkih budala, pa nemoj Bosna da vam traži svoj prostor i ukine vam vodu i striju, pa da vidite šta znači - dobar dan! Kako vas nije sramota da uopšte spominjete Bosnu, a zbog ratnih zločina, terora i UZP-a u Bosni ste popili i kaznu i praljkovaču! FUJ! Izgleda da će se sve , od ratne odštete pa do uzurpacije imovine morati riješiti na sudovim. Tada će sve biti OK!
Zasto su Hrvati u Hercegovini ovakvi --jer nisu popaljeni bili ni u ovom ni onom ratu najvise su pljackali i zato su ovako sada napucani..
Hrvati su protjerali sve Srbe iz Hrvatske i Hercegovci su trebali preseliti u ta mjesta u Hrvatskoj i osloboditi teroritoriju za izbjegle Srbe .Pola Srbima pola Bosnjacima BiH uz neke zajednicke institucije i svi bi bili zadovoljni .Hrvati u BiH nisu platili cijenu rata u BiH osim izdaje Tudjmana u Posavini a ovi kamenjarski Hrvati nisu ni vidjeli zapaljene kuce ..Odogovor Milosevic Tudjman je bio samo protiv Bosnjaka
Hrvatski prostori u BiH Mozda misle na Travnik 28 % katolika ,Jajce 46 % ,Novi Travnik 46 % Fojnica 29 % Busovaca 49 % ,Vitez i Kiseljak malo vise od 50 % sto se brza mijenja , i apsolutna vecina u Kresevu koje je selo sa 10 000 stanovnika ...Znaci srednja Bosna je za 10 god u rukama Bosnjaka ...ostaje vam 13 opstina u Hercegovini koje sve zajedno nemaju ni 270 000 stanovnika ukljucujuci zapadni dio Mostara....
Nece se oni smiriti dok ih BiH ne preda sudu za medjunarodno pravo. Tek bi im to bio samar za sva vremena
Ja kao bivsi pripadnik hvo-a vam hebem u.... matere,odjebite od Bosne za sva vremena i pustite nas da mislimo svojim glavama!!!
hrvatski prostori u BiH?
@sumoh Bosansko hercegovacki prostori gdje zive katolici.Zapamti da sva tri naroda su ravnopravna na cijelom pedlju BIH.Nema eksluzivnih "hrvatskih prostora u BiH " nego samo negdje su katolici u vecini ali to nije njihova eksluzivna teroritija . UZP je propao i osudjen ako nisi informiran molicu lijepo
Ama popišat se na deklaraciju, nikakve ona veze sa BIH nema, to treba da gledam na takav nacin, ko ste vi da odredujete kako BIH treba da bude!
trebamo tražit od hrvatske da plati svu oštetu što su počinili u agresiji na BiH.tražit posebna prava za položaj muslimana,Srba i ostalih u hrvatskoj.i mnogo toga. da se zabave onda o svom jadu. Šta oni misle ili se prave važni što su u EU.
Oni su: N I K O i N I Š T A !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tema ste za uz kavu kad god se nest kaze istinito potezete za psovke kletete obitelj sihre bacate... Boze sacuvaj
Deklaracijom se tražilo da Hrvatska vrednuje ulogu HVO-a u odbrani "hrvatskih prostora u BiH" Smrdi na udar ustasa na demokratsku Hrvatsku. Ovo ovdje je ustaska redefinicija Haske presude za UZP.
Čović želi enklavu na dijelu Hercegovine kako bi mogao da uživa u bogatsvu bez da ga sudovi proganjaju.Šta je sa Hrvatima Posavine i srednje Bosne? Prodali ste Hrvate Posavine a sada se tako ponašaju i prema Hrvatima Sarajeva, Tuzle i srednje Bosne.
Kakav ljudi rat, pa oni mogu samo barikade da postave u Grudama i Širokom, da takvo šta urade u srednjoj Bosni bi bilo samoubistvo.Znaju oni to vrlo dobro, inače bi već imali pokušaje.Čović i HDZ su doveli da Hrvata nestane iz Bosne, a mi svi treba da se odupremo tome i da jasno kažemo da je cijela BIH i hrvatska zemlja.
pa cijela Hrvatska je sa njima na mukama.ovo treba ustati i ujediniti se svi i srušiti HDZ.ovo je neizdrživo.
U BiH je samo bosansko-hervegovački prostor, nema tu hrvatskog prostora.
U BiH je samo bosansko-hervegovački prostor, nema tu hrvatskog prostora.
Samo Armija BiH 🇧🇦⚔️