Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e kad se žensko ufati geopolitike..... idi bona heklaj il šta več
svi su krivi samo su domaći lopovi ispravni.- nigdje nije navedeno da se nesmiju radna mjesta otvarat
slažem se sa gospodom herzog i hrnjica,očigledno da je doticna gospodja markirala iz škola,kada sa toliko godina nije naučila da troši lovu gradjana bosne i hercegovine,a ne samo bosne,žalosno ali sada KLIXovci mogu da vide i zapamte tko nas sve bruka po ovom bijelom dunjaluku.nema veze nije o njoj potrebito trošiti vrijeme,pozdravlja vas ,,crnotravac iz duge poljane,,
@ Bošnjak Da baš me je lijepo \"isprcao\" ,priznavši da su Posavske Hrvate prodali zarad bezvrijednog kamenjara koji nema nikakvu vrijednost. Priznao usput da je Oluja navikana akcija gdje su vojnici HV-a ušetali se u region koji uopće nije bio ni branjen. Pokokali starce i babe koji ognjišta napustili jer su slijepo vjerovali Franceku i njegova obećanja i to proglasili \"vojničkim remek djelom\" ... LOL A ja ne razumijem @ Bošnjak šta se stavljaš na stranu @ HrvojaZG jel koliko me sjećanje dobro služi ti Herceg-Hrvati su vama Bošnjacima uradili isto šta i Srbi. Drtelj ,Heliodrom ,Gabela ,Vojno sve sami koncentracioni logori a onda i Hadžiće gdje su izmasakrirali sve Bošnjake. Izgleda da te historija nije ničemu naučila. A vjerovatno za vrijeme rata nisi ni obitavao na ovim prostorima pa kao borac prve Minhenske i ne znaš šta se ovdje dešavalo.
Nema problema,hajde daj mi svoje argumente,pobij me cinjenicama.Ili trebe li da ti citiram Nadu Klaic i njenog oca,najvece istoricare Balkana.
NAPOMENA: od 01.07. 2013 uvodi se vizni režim za sve državljane BiH za ulazak u Republiku Hrvatsku. Molimo sve građane koji nemaju važeče putne isprave, da ostanu kod kuće, kako ne bi dodatno opterćivali državnu granicu Republike Hrvatske u nadolazećoj turističkoj sezoni. Za građane članica EU, uvodi se brza traka, na kojoj neće biti pregledani. To vrijedi samo za one građane koji imaju dravljanstvo (putovnice) neke od država EU.
jako ste neuki. vi nemate ni osnovnu školu završenu. istorija vam je daleka budućnost.
Kamuflaaaza@ .... što te lijepo i kulturno isprca hrvat. sad se poklopi ušima i ne idi na intrnet narednih par dana.
bosna je nepostojeća država. možemo mi do zore razglabati, al to je činjenica.
ne mogu da ne upitam ponovo, tito pripojio komad necega osmanskoj imperiji??? Mescini da ti previse gledas Sulejmana ovih dana.
iki na kakvim si ti tabletama. hajd primjer, istra je krace u hrvatskoj nego krajina unutar bosne, dalmacija je krace hrvatska nego sto je krajina u bosni. jel treba to vratiti talijanima. uzmes lijepo knjige i procitas krlezu, procitas ivana gorana kovacica, procitas nazora, i onda vidis sta su hrvati pisali o hrvatima, nista vam vise ne treba reci.
@ iki ne lupetaj za Bihac i \"crvenu bandu\" jer taj dio je u sastavu Bosne jos od prije Osmanlija.bice da je crvena banda darovala znacajan dio bosanskoga mora hrvatskoj dio koji joj nikada nije pripadao.Pa crnoj gori,eno vladika se zalaze da se vrtai dio Bokokotorskog zaliva Bosni
Svijeta ne zanima nasa kriza i nije nikad zanima a sto nekih od nasi politicara misle da imaju zemlje koje ih zale neka im je sa srecom jer nema potreba traziti pomoc mismo mala zemlja u evropi nas gore tretiraju nego da smo romi
\"Umjesto da tada ponovo uspostave jedinstvo ove multietničke zemlje koja u hiljadu godina svoje tradicije nije poznavala podjelu,......\" ......veće budalaštine već dugo ne pročitah -kao prvo bihać i tzv. bosanska krajina skoro do banja luke ama baš nikad nisu bili dio bosne do druga tite .to je banda pogana okupirala dio hrvatske i pripojila osmanskoj imperiji a nesretni hrvatski narod što pobila,što rastjerala ( gradišće,hrvatska) što nasilu poturčila.
da ste krenuli bez zelenog svjetla, ugasili bi vam sva svjetla. zeleno svjetlo je znacilo da vas $rbija nece dirati, da ce se vojska sama povuci. sto se i desilo...zato, mani se mitomanije \'rvoje... 1 na 1 vi ste picqin dimcic...
dejton je kompromis do kojeg se trebalo doc prije rata, i za koji nisu trebali biti potrebni stranci. nije problem u daytonu, problem je narodima bih koji se ne mogu/ ne znaju njemu prilagoditi.
halalite, ja sam mala cionisticka sdp pic.kica, nemam zviota osim kad mrzim