Promocija knjige prof. Pejanovića
0
Definisani problemi bh. državnosti i način borbe
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta je trazio srpski svat na cisto muslimanskoj Carsiji, sa srpskim zastavama pjevajuci c...ke pjesme. Trazio belaja i povod za rat. Lijepo iscenirano, nema sta.
Analiza istorije nije samo zadnjih 20 godina!Pa vas ni DNK analizom ne bi našli kakve ste sve genocide Srbima uradili bagro!!ko ubi srpskog svata u Sarajevu a rat ni počeo nije i u ovom ratu prije su bile kravice od srebrenice!!
Šta je multietničari kada vam je Slobo 92. nudio građansku državu po prncipu 1 čovijek 1 glas niste pristali po cijenu rata. Sada kad ste skontali da je vas više onda bi pravili unitarističku građansku državu. E pa neće moći anacionalni multietničari i bošnjačkog instituta!
Trebalo je analizirati sve sta se djesavalo u BiH-i 20 godina pa do danas.....TO Bi BILA OBJEKTIVNA ISTRAZIVANJA, vazno je da analiza BUDE korektna i ne na stetu Bosnjaka, jer su Bosnjaci zrve patoloske kolektivne histerije SANU etablismenta ideologije velikosrbizma VEC 150 godina, sto znaci BiH-a je zrtva u posljednjih 100 godina dobrice cosica ,nastavkom i danasnjeg predjsednika srbije borisa tadica i mentora genocidasa milorada dodika.A nastavlja se svakodnevna agresija na Bosnjake i na BiH- u! Srbi koriste svaku priliku i tacku potacku udaraju na sve drzavne institucije BiH-e, poricu genocid koji su pocinili, velicaju srpske ratne zlocince, parade srpskih ratnih zlocinaca i fasista su ceste po genocidnoj tvorevini i SIPA ih ne hapsi vec naprotiv stiti. Sta ocekivati od rusitelja i neprijatelja BiH-e srba osim smrti i agresije ko buducnost ?!!!!!
poturice dođi u BL pa onda pričaj o svojim iluzijama i halucinacijama!
svetozare sokole nek si ti nama zastavama obiljezio teritoriju muslimanskog entiteta da zna mirko dokle mu vazi nauka
Prof. dr. Mirko Poturica Pametnom dosta.
po situaciji se vidi da srbi i hrvati ne poštuju državu BiH, a kako i ne bi kada su se jučer borili protiv Republike Bosne i Hercegovine, i te snove još uvijek sanjaju, a Bošnjaci i ostali patrioti će im pokazati kad vrijeme dođe šta znači bosanski inat, očistit ćemo Bosnu od takvih govana.
Sve dok Bosnjaci j_e_b_u Hrvate u Federaciji, ja zelim da i Srbi j_e_b_u cijelu BIH. Bosnjaci su zaboravili pravilo \'\'Ne radi drugom ono sto ne zelis da tebi drugi rade\'\'.