Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Svaka žrtva zaslužuje da makar bude dostojanstveno sahranjena. Svaka. Ja tragam za kostima, a na njima ne piše ni Bošnjak, ni Srbin, ni Hrvat. Bol svake majke je ista" Ovo komentatori klixa teško da ikad mogu shvatiti.
@Hipoteza Ja mislim da ipak ti ne shvataš ključnu riječ "žrtva"
Svaka cast ljudino. Samo bih iz dna duse pozelio komsijama ortodoxsima/pravoslavcima da i oni traze svoje najmilije i skupljaju kost po kost. Naravno onima koji su to zasluzili.
Velika je žalost kako se od Srebrenice i ostalog pravi marketing. Pitajte Muniru, ona to najbolje zna.
@Osvetnik iz tame A šta bi ti? Da ćutimo?
Nije to nista neobicno da je u usporedbi sa Munirom ovaj Ramiz manji od mrava samo iz osnovnog razloga, jer iza Munire stoji cijeli SDA kao najmocnija sila i apsolutna vlast.
On skuplja kosti, dodju iz instituta pokupe kosti, uzmu pare što od naših što od stranaca, dođe munira slika se malo, ode malo besplatno do Haga, a ovom skromnom čovjeku ostaje samo moralna satisfakcija da je nekome bar malo umirio dušu.
A šta je s vama koji stavljate na profil DONT FORGET SREBRENICA a nikad ne bi se organizovali i otišli zajednički pretražiti te šume ko da je amazon u pitanju.
Zaista kako je ovo strašno i tužno pročitati, a kamoli ovo raditi... Zamislite šta je čovjek sve našao dosad i vidio.
uhhh covjece svaka ti cast na snazi, jednom sam bio u Srebrenici i mislio sam da ce mi srce puknuti :(
@NeleKarajlicObjasnio hajde odhebi u skokovima...
gledo sam dokumentarac neki o ovom covjeku svaku mu cast