Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ajmo, sta se ceka. mi u gluhoj bukovici cekamo na svjeze mlado meso.
kad golfovi dvojke krenu wrrroooooooaaaamm...
iz mog golfa dvojke lijeva ulje. ko bude vozio iza mene, zavrsit ce na livadi.
ebem ti drzavu gdje je NAZIF GLJIVA ministar kuluture ? treba napraviti blokadu prema toj drzavi ..
nije autoput, neg je autocesta.
@Hamdo pa kako to da je tako plodno,... to mora da je neko posteno nadjubrio.
PRODAJEM PARCELU U POTOCARIMA. POVOLJNA ZA POLJOPRIVREDNU PROIZVODNJU. JAKO PLODNA ZEMLJA I SVE USPJEVA!!!! DJUBRENJE NIJE POTREBNO!
Znaci vec se i ovaj put zna ko ce unaprijed pobjediti na tenderu pa samo ovi iz lopovskog slovenackog konzorcija ponudili tu cijenu ,pa ce na zavrsetku radova biti prava cijena 90 miliona i onda fol na sud kao dosad. Znam te pusko kad si pistolj bila.
Smirite se malo i sacekajte! Gledajte, kad ce poceti raditi i kolko brzo ce izgradzivati....ako to ide tako brzo kao onaj autoput kod banja luke....eh onda prosipajte te supe iz vasih glavusa do mile volje:-).....ali do tada sacekati i situaciju posmatrati, jer je ovo ipak tek prije 3 dana dogovoreno. razumijete li zanatlije?:-)
treba,zasta?Ionako ce opet rat,dzaba bacat pare!
realno ,nije za nas autoput ,nikakav asfalt ,nama trebaju pustinja ,kamile ,beduini BIH4EVER!
Izbori se bliže,Izbori se bliže,Izbori se bliže, narod će opet da liže,narod će opet da liže,
pa cemo omat gotov auto-put za nekih 50-60 godina..a mozda ni tad
..Naileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Eto Bosne na Jadranu ! BIH4EVER