Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JEDNA SI JEDINA! BiH FOREVER!
I rimsko carstvo je nestalo a eto sumska regija ne moze ...
BRAVO LEGENDO! SVAKA TI CAST,ZIV BIO TISUCU LJETA aBd....
Znamo mi g - dine Mesiću da Milorad Dodik kao potrčkalo Dobrice Ćosića i ostalih iz Beograda ruši suverenitet i integritet BiH, međutim, nije nam jasno zašto ga policijske institucije BiH još ne hapse. Nadamo se da će uskoro biti iza rešetaka gdje mu je i mjesto kao i njegovim mentorima Dobrici Ćosiću i ostalima.
Nema od Bosne nista....ta ce Bosna :DDD
kad nesto puca, kao u ovom slucaju BiH onda to puca po savovima :)
AMAAAAAAN!!!!MOZE LI SE COKOLADA OTVORIT A DA SE NE POJAVI OVAJ BRADATI DEGENERIK I NARKO DILER.BAKIRE UCINI NAM USULUGU...UBYJ SE MOLIM TE.GVNO JEDNO BRADATO!
Pa ne razumijem se bas previse....ali mozda bi trebalo razmisliti o referendumu o Daytonskom sporazumu.... Mozda zapoceti ustavne promjene i starati zajednicu slicnu Svicarskoj ili eto i Crnoj Gori. N eznam da li bas i Bosanski Srbi presrecni u ovakvom stanju iako kao njima odgovara Dayton. Mislim da odogovara i vladajucoj oligarhiji(prelijepa rijec za danasnju vrhusku bez iakkvih kvaliteta i zannja). Pa nigdje nema moderne drzave da uzvikujes par nacionalnih parola i dobijas sve moguce privilegije, cetiri godien s nezamjenjiv, pa taman nista ne uradio... A nije samo do naroda koji izabire pjevacice u parlamente ili svoje ordinirajuce doktore... Treba puno da se narod prosvijeti i reagira razumom a ne iracionalno /jednostavno nacionalnisitcki...sva tri/ Quo Vadis Bosno
Mesić je ljudina!!! Kad bih mogao birati doživotnog predsjednika za BiH s čitave planete njega bih izabrao.
šta vam je arapi povampireni.
Svaka cast @ CINJENICE, tambura i ostalima Treba ici pred svim sudskim institucijama i ponistiti zauvijek \"entitet koji je nastao na najgorim zlocinima , genocidu, sistematskom silovanju, konc. logorima i protjerivanju 2000 000 gradjana BIH-e.!
DAY TON. Moramo ućiti i kako se čita na engleskom.
Naravno, slazem se sa CINJENICE! Ne mozes ti govoriti da je narod izabrao kad to nije teritorij niti vlasnistvo od tog naroda! Ne mgu ja reci da je moja lokomotiva ako sam je ja ukrao od ostatka vozne kompozicije, i to sam zato jer je to zelim! Haloo!! Nego, ovaj TERORISTICKI CIN ZVANI RS, domace sudstvo bi trebalo stvarno procesuirati! U ovom TERIRISTICKOM AKTU su sadrzani svi elementi koji i zahtjevaju procesuiranje, i to: kradja, tesko razbojnistvo uz upotrebu sile i to one u njenom najokrutnijem obliku uz upotrebu vatrenog oruzja, u konkretnom slucaju masovnog naoruzanja, i to gdje je zrtva bila goloruka, masovna ubistva! Ima tu jos dosta toga, ostavljamo nadleznim organima! Sto se prije procesuira prije ca nam svima biti bolj!
Pa ljudi moji, zaboravljate jednu stvar, a to je slijedece: RS je OTETI TERITORIJ - NASILNO PRISVOJEN, OTRGNUT OD JEDNE ZEMLJE UNUTAR TE ZEMLJE! Sta je to nego oblik TERORISTICKOG DJELOVANJA, naravno uz elemenat genocida, sto predstavlja NAJGNUSNIJI OBLIK TERORISTICKOG AKTA! Ovako nesto nikad nij ni zabiljezeno u istoriji covjecansta, tako da ni medjunarodna zajednica ne moze da vjeruje da se takvo sto moglo dogoditi i ne znako kako to sad da ispravi. Ali zbog morala, covjecnosti, postenja, uticaja, nepriznavanja nepravde i svega sto ide uz to neminovan je ispravak svega ucinjenog i to od strane te iste medjunarodne zajednice. Kako to sad kaze medjunarodna zajednica: \"Strano tijelo se otklanja u cijelosti kako bi tijelo moglo funkcionisati!\" Tako da je ocekivati da se OKUPIRANI TERITORIJ KOJI JE TERORISTICKIM DJELOVANJEM I DOVEDEN U DATU POZICIJU i u konacnom vrlo brzo vrati matici! Ovaj oblik TERORIZMA treba da se procesuira pred nadleznim sudovima!
Mozda je ne dobijemo, ali cemo vam j** ti mamu decenijama. Neece od Bosne postati normalna drzava!Kocicemo sve sto mozemo kociti. Mi svoju drzavu imamo, a to je Srbija!!!
Tzv.RS i uopste entiteti ce nestati kad tad,neminovno!Sto prije to bolje i za Srbe i za sve ostale.
Ma bice vam free Srpska malo morgen. Dobicete vi rat ponovo. Ostace vam samo Beogradski pasaluk. Mamu vam j.... cetnicku