Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uh jest MRK, rodila ga majka SUBHIJA, ko i 99% tzv svrba.
srbija i hrvatska su potpisnice dejtona a turska nije. to si zaboravio
Alija ode dan nakon sto ga je Erdogan posjetio. Pocinjem se brinuti za Hareta. Izgleda da je nadzivio svoju upotrebnu vrijednost. Istekao mu rok trajanja... Svilen gajtan naaanoooo
Hah, pa Alija je odletio u zrak, nema ništa u tom mezaru, šta je Davutoglu posjetio???
Mozete vi samo paraskevu karati na oltaru svetog save. Jos malo i svi srbi pod jednu krusku. Nece vam ni sveti sava pomoci ni svi andjeli sotonini sa kojima se karate svakodnevno
Necu da idem na Kosovo ravno kad imam Vojvodinu i Srpsku.Idi ti tamo pa sa bracom po veri propovedaj slobodno i povedi Safeta Susica da im bude trener,posto misle da je fudbal na male golice odlicna stvar.
i kao sto znas brate Bosnjace,najveci deo nas se ne poturci,iako su Turci naravno kresali nase praaabake.Ali hronicari kazu da su u vreme Kosovske bitke Turci na nase ostavili utisak disciplinovane vojske koju su cinili lepi,crnomanjasti krupnooki borci.Pa neka su nam prolepsali naciju,pa pogledajte nasto lici Stipe Mesic.
Hi hi hi. Nabubalo se to pite pa izuslo. Sto ovima koji jedu mnogo pite smrde noge. To sam se uvijek pitao.
Idi ti na Kosovo ravno i tamo dokazuj svoju ljubav prema domovini.
@@Sumadinac Imamo cime da se ponosimo a bogami cega i da se stidimo.Ali da volimo otadzbinu ne moze da nam zabrani ni Osmanlijsko ni Austrougarsko carstvo zajedno sa Slovencima,Hrvatima i ostalim konjusarima i njihovim cvijecem.I navodno njihovom zapadnom alijansom koja ih sve voli do mojega.
Sviđa mi se, ali iskreno, koliko ste vi (pre)ponosni sobom i koliko se busate parčetom balkanske zemlje. Sad, o \"dostojnim protivnicima\" bi se moglo diskutovati no nećemo opet o Kosovu i tamo nekim šatorima. Samo naprijed. I pazi na zid :)
@Omega...Tacno,imam dosta turske krvi,obzirom na 500 godina vladavine Osmanlija.Ali da oni nisu nas pritiskali sa istoka ka zapadu,nikad Republika Srpska i Vojvodina nebi bile nase.Osim toga nas Srbe Turci i danas uvazavaju kao dostojne protivnike.A mi se budimo i krecemo napred jer nasa otadzbina ima nesto o cemu drugi mogu samo sanjati.Selam.
Zvanično objavljujemo da ovo nije neprijateljsko miješanje u unutrašnja bosansko-hercegovačka politička pitanja, naravno, za razliku od Josipovićevog.
U odsudnoj podjeli rola pred novi svjetski globalni sukob Bosnjaci polako zauzimaju mjesto uz turski blok koji ce posluziti vladarima svijeta za udar na Kinu ili mozda Izrael. Kakve ce to implikacije imati na balkanskom terenu, vidjecemo za neku godinu. Vjerojatno ce njemacki blok pokusati eliminirati bosnjacki utjecaj i po cijenu rata, a pitanje je kako ce odigrati Rusija sa srbijanskim saveznicima.
@Sumadinac Tvoje pola Bosne ? Znao sam da si Bosanac pravoslavac :D Pa s obzirom da si iz sume, garant jeste tvoje pola Bosne... BIH ima dosta suma... Nego cuvaj ledja, oce medo da te siluje :D
@sumadinac vidi se da jesi iz sume... pravi RS-ovac :D Ocigledno da nije tvoje pola Bosne ;) samo nemoj se bojati toliko ucestalih dolazaka Turaka, ovaj mjesec vas nece \"habati\" :D \"habali \" su vas 500 godina , pa ce da naprave jednu pauzu ;) Inace, Sumadiac kako ti je cukun djed Turcin... cuo sam da se tvoja cukun baba karindzala radi manjjeg poreza Osmalijama... prodala se za dzak brasna...pa ti je zato cukun djed turcin, kao i sam ti :D Veci si ti turcin nego ja, u svakom slucaju :D
Da li ovaj sultan zna da je pola Bosne nase?