Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vlašino smrdiš na kilometra, lijepo je vrijem izuj te vlaške opanke pa se okupaj gdje u rijeci.. a džamija će biti sve više, ( uprkos vašoj prdoslavnoj barbarskoj mržnji i rušenju preko 600 džamija tokom rata !-k.u.r.v.i.n.i sinovi ! ) kao i onih koji u njima klanjaju ! Bošnjaci se sve više vraćaju islamu !
a šta će raditi tamo? tražiti pretke ??
Turci su vršili genocida samo nad jedrim sisatim Srpkinjama ..to i oni i vi priznajete
Sta i ovaj papak turcin muti sa srbima
u genocidnu Tursku ne ići dok se ne prizna genocid nad Jermenima , Kurdima i Kiparskim Grcima!!!
dodik juce formiro svoj odbor sns u banjaluci
psuju juce u sarajevu gradjanima rs mrtvu djecu a dodik se usutio ko puvanjak brine ga da mu ne propanu talovi sa djilasom u beogradua dobro se sasro nego ga formira svoj odbor sns u banjaluci platice za sve nadleznosti koje je prenio
Ne idi Nebojša, ne idi Mile. Osunetiće vaske tupin i rđavitin bonsekon. Kano Hivu Miru Jovančeta. KISS!
u sto vecem broju da vas registrujemo za izbore i da vam obnovimo ekipu zxa sjedecu odbojku
pozaiva dodika na bilateralnu saradnju rs i turske
11. Juli 2012.ČEKAMO VAS!
Turci uvjek ste dobro došli u Bosnu i Hercegovinu. Pali traktore.. vlasi preko drine ... brrrrr Joj sto volim miris traktora..
Idu oni po naredjenja u Stambol kod sultana Erdoana I. Turska nikada nije ni otisla sa ovih prostora a srbi se nikada nisu ni oslobodili turaka (osim za Titovih 50 sretnih godina).
Turska odobrila kredit BiH da moze hraniti svoju ko.pilad ge.nocidne srbe...
Turska odobrila povoljan kredit Bosni i Hercegovini od toga ce jopet kjafiri otvarati firme, skole i bolnice a na nasih 24 posto utrosice se pare na djamije