Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zvanično objavljujemo da ovo nije neprijateljsko miješanje u unutrašnja bosansko-hercegovačka politička pitanja, naravno, za razliku od Josipovićevog.
Svaki put kada je musliman pucao pogodio je vojnika. Svaki put kada je Srbin pucao pogodio je civila.
Aja Sofija je danas jedan muzej, ne dzamija.
Plovo patka, plovi guska, cijeli Balkan bice TURSKA!!
Jel vec stoji termin za rusenje Ferhadije nakon obnove? Cini mi se da ce se lako naci dobrovoljaca koji bi bez profita htjeli da pomognu.
jel probo doner u nas
Nije te Arzija dobro naucila cccc Ovako ide: Kud svi Turci tu i mali Mujo Lose ste srece, Srbo vise nece
najjači su ovi ovi srbi što trune o pravoslavnom porijeklu cele vaseljene, samo je problem kad se pogledaju u ogledalo i vide turčina bez brkova
Ima još novija verzija Kud sve Muje tam i mali Srbo :))))
Pitali Muju -Kakva ti je proslost? -Slavna! -Kakva ti je sadasnjost? -Neslavna...:-( -A kakva ti je buducnost? -Pravoslavna! P.S. Nemoj se stidjeti svojeg pravog identiteta.
PRAVOSLAVNA CRKVA OVDE JE NAJSTARIJA... GO.VNO POKATOLICENO! IDI PAPI PE.DOFILU U VATIKAN!!!
sr.bi su fas.isti
A pravoslavnim crkvama u Rusiji,Grckoj i Ukrajini. U ovom dijelu Evrope im nije mjesto. Mi u Hrvatskoj imamo najbolje rijesenje za Srbe. Uskoro ce knjiga izaci pod nazivom Uputstvo za Srbe i drugi dio pod nazivom Traktorijada
I ne treba da postoje dzamije u Beogradu!!! One su bile simbol okupatora i zato su porusene, nemamo mi Srbi podanicki mentalitet kao vi, nekadasnji Srbi, pa da cuvamo uspomene na okupatore.... Dzamijama je mjesto u Aziji!
Ima ih ih jos uvijek vise nego Srba tamo kod vas u Federaciji.
najvaznije je da je obisao dzamiju... jeb.ala vas dzamija!!!
Ja osuđujem turski genocid nad Armencima i turski genocid nad bosanskim stanovništvom počinjen za vrijeme okupacije Osmanlija!