Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I want to ask something. I wonder why a lot of news about Turkey???? please Don't get me wrong! I'm turkish and i love bosniaks people.. so i'll look this site. BUT I don't hear a lot of news about the Bosnia news in Turkish...but there's too much news about turkey You can explain to me?
Bas steta sto necemo imati priliku da se prigodno poklonimo sljedbeniku i nasljedniku neoosmanske okupatorske politike, ali sta je tu je. Bice prilika ne sumnjamo
super - jedan Turcin manje. A zato vidim da danas Turkofili su se usutili - vjerovatno pate u tisini.
"Džamija Ferhadija Ferhadija zadužbina je Ferhad-paše Sokolovića. Izgrađena je 1579. godine, a 1950. godine uvrštena je u kulturnu baštinu Bosne i Hercegovine, potom i na listu spomenika svjetske baštine pri UNESCO-u" I kad ce opet biti uvrstena, kao stari most u Mostaru??
EVO RADI ČEGA JE ERDOGAN odležao 4 mjeseca u zatvoru: Džamije su naša vojska, njene kupole naši šljemovi a minareti bajoneti. Šteta što je on neće otvoriti !!
jazuk.