Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kada Bošnjaci razvale ovog konja i kažu istinu o sabranim zlodijelima obitelji Izetbegović koji su uništili Bosnu tada će svanuti raji..
ovaj ide samo u tursku, srbi samo u srbiju, hrvati vecinom u hrvatsku....blago se nama sa kakvim silama se domunđavamo. buducnost ove zemlje je svijetla :))
Da ode Bake pa da se lijepo pobratimo sa Turcima kako i treba
...već 600 godina (slovima: šest stotina) održavate "dobre odnose" u bejha!! uvijek sam se pit'o, još od trećeg osnovne, zašti se turci usidriše u bosni, a ne mogahu u makedoniji, srbiji, crnoj gori... vjerovatno ima nešto u mentalnom sklopu dotičnih naroda?
u vemu
"c"
Znate li gdje je tačno Bakir i šta se dešava ovih dana u istanbulu? The Organisation of Islamic Cooperation (OIC; French: Organisation de la coopération islamique, OCI) is an international organization founded in 1969 consisting of 57 member states. The organisation states that it is "the collective voice of the Muslim world" and works to "safeguard and protect the interests of the Muslim world in the spirit of promoting international peace and harmony".
Nezna on ni gdje je otiso',samo da mu zuta guzica vidi puta
Misli li se ovaj kuci vracat? Vec drugi dan je tamo.Da se nije prizenio?
a njihov razgovor trajao je oko 20 minuta. PRAVO SU SE NAPRIČALI------20 MINUTA
Dogovarao investicije iz Turske od onih donacija sto nikad nisu stigle do bosnjaka? Iza cega stoji Bake ...
side bake derupe
Ahham nastavlja je podrzavati ko i 92. Selam braco volimo vas i mi vas al ginemo ..ahham pa hajde samo hrabro podrzavamo vas ..ccc
Tako Bake otidji cuj koju pametnu, mani se demagoga!
Vratite nam Valiju, ostat ćemo bez tamnog Vilajeta.
ziku bedza kod baketa;-)
sve je to nekako tanko,blijedo