Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kod nas nema toliko osoba starijih od 65god. zahvaljujući zdravstvenom sistemu.
Da li je vama u Kriznom stabu zbir koef inteligencije troznamenkasti ili dvoznamenkasti broj, iako vas je dvoznamenkasti zbir ljuti tamo? :D
Ovo je pravi dokaz "Legitiman" možda i legalan ali kao stručnjak = 0(nula)teško nama sa ovakvim direktorom zavoda za javno zdrasvstvo. I ptice na grani pjevuše da se korona moželiječiti Klorokinom ,primakinom,meflokinom , a dotični kaže da je informaciju dobio prije par sati ŽALOSNO
Pa je li to čudno? Ostali ne smiju da izlaze.
Ta starosna grupa ljudi cini 60,5% naše populacije. Ako uzmete u obzir i to da se mjere zabrane kretanja ne uvode po broju zarazenih, vec po nivou ugrozenosti, shvatit cete da vam clanak kurcu nevalja i da su mjere dobre.
Kakva je to kategorija od 24 do 64. godine. Studenti i penzioneri u istoj kategoriji. Hajde da je bar od 44 do 64 mada je i to prevelika razlika. Neozbiljna analiza.
pa to su i dvije trecine populacije xD.
Profesore ... isplaci seeee iii bit ce ti lakseeeeee
Usput kako vecina puse i hrane se nezdravo sa svim nus pojavama ( povecan pritisak hloresterol ,dijabetis....) vecina ce ih se PRESELITI. Eh onda ce mo vidjete jel CORONA samo jedna ZAVJERA.
a granice majko, jel ok ovaj tip
Ovo ipak pokazuje da odluke vlasti slagali se mi s njima ili ne slagali IMAJU SMISLA. Pitam se šta bi tek bilo da vlada nije donijela ove odluke pa da imamo veliki broj starijih od 65 g i mlađih od 18g to bi bio pad sistema Al TOTALNO I KOLAPS.
@tajfun2018 Jest. U pravu si al u ku**u. Od 1056 testiranih 152 zaraženih . Dakle 15%. I to je na malom uzorku pa sad zamisli na velikom kako bi izgledalo. Srećom nemamo dovoljno testova pa ne znamo pravu situaciju.
Ove do 18 pustit vani sa nanama i dedama prekp 65, a sve ostale u karantin i nema corone za 5 dana :)
Ma, zaboravih. Ko zna da li bi Kinezi pristali na ovaj čendž.
Možemo li ikako sve vas mijenjati za CORONU. Evo ja svojom voljom i pri punoj pameti prihvatam CORONU u zamjenu za političare na čelu sa SDA, HDZ, SBB..... Mi na dobitku.
teško nama sa ovakvim direktorom zavoda za javno zdrasvstvo. I ptice na grani pjevuše da se korona moželiječiti Klorokinom ,primakinom,meflokinom , a dotični kaže da je informaciju dobio prije par sati ŽALOSNO
@veiz Čovjek se ne informiše na fejsbuku kao "ptice na grani" već iz pouzdanih i tačnih izvora.
kaze hadjija uspjeli smo da smanjimo zarazu starijih u prevodu mladji se mogu zarazit ,,,,o boze